2777
2789
حاملگی خودش پر از تنش. سعی کن اروم باشی. فقط بسپر به خدا 😍

ن بابا اصن نمیتونم شوهرم خیلی میگه خودم نمیتونم آروم باشم سخته آخه عاشق بچه ام

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
ببخشید بی بی  نزدی. ازمایشم نرفتی یهو میخوای بری سونو؟

اره ازمایشم میگه ک

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید بی بی  نزدی. ازمایشم نرفتی یهو میخوای بری سونو؟

دکتر رفتم برا ترشحات خونی ک داشتم گفت احتمال میدم باردار باشی ولی کمه یا شایدم عفونت یا کیست تخمدان

خب اگرم نشد یدفعه دیگه اقدام میکنی اشکال نداره

آخه دوس دارم زود بگیره جواب بده چن بار اقدام کنم 

دکتر رفتم برا ترشحات خونی ک داشتم گفت احتمال میدم باردار باشی ولی کمه یا شایدم عفونت یا کیست تخمدان

خب الان برا ی احتمال انقدر استرس داری؟

بنظرم فک کن نیستی که یهو نا امید نشی . اگر بودی خیلی خوشال شی.

خواهرشوهر من دکتر همین گفت آینم خوشحال....ی هفته بعد رفت سونو....متاسفانه واقعا دپ شد.

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
۸ ماهه

اووووو همچین نگرانی فکردم 5/6ساله بچه دار نمیشی

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟
خب الان برا ی احتمال انقدر استرس داری؟ بنظرم فک کن نیستی که یهو نا امید نشی . اگر بودی خیلی خوشال ش ...

خب خیلی سخته همون یه احتمالی ک دکتر گفت میدونی چقدر خوشحال شدم و امیدوار 😔

اووووو همچین نگرانی فکردم 5/6ساله بچه دار نمیشی

آخه خواهر خودم ماه اول جواب گرفت حامله شد منم گفتم شاید منم زود جواب بگیرم مامانمم زود حامله شده بود 

خب خیلی سخته همون یه احتمالی ک دکتر گفت میدونی چقدر خوشحال شدم و امیدوار 😔

عزیزم من بی بی مثبت بود. بتا۱۵۰۰ رفتم سونو گفت ساک خالی. دوهفته بعد جنین بود ولی خیلی خودت عذآب نده. دوستانه میگم😋

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
خب انقد استرس داره عزیزم.تازه اول راهین.ب خودت استرس وارد نکن.برا باردار شدن وقت زیاد هس

وای نگین وقت زیاد هس من اصن طاقت ندارم دوسدارم منم نی نی داشته باشم بخدا الان گریه ام در اومده😭