2777
2789
عنوان

کولر کازی

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 33 پست

ما داریم

خوشم نمیاد

وقتی روشنه خیلیییی سرد میشه و وقتی خاموشه خیلی گرم😥😥😥😥

اونیکه ما داریم اتاقها رو جواب نمیده  

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

استارتر خونتون ویلاییه؟یا آپارتمانی؟

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه نمیدونم کدوم مارک بهتره باز کسایی که دارن استفاده میکنن بهتر میتونن نظر بدن

گری از همشون کم مصرف تره ولی خوب قیمتش خیلی بالا رفته بعد اون اُ جنرال بهتره بقیه مارکا مصرف برقشون بالاست

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
الان اتاق خواباتونم خنکه؟

من خونم دوبلكس پايين اصلا اتاق خواب ندارم

براي بالا هم كولر آبي داريم

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
ویلایی

هالتون چند متره؟خونه ماهم ۱۰۵ متره ولی میخوایم برا اتاقا کولر آبی بزاریم.

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

دقیقا متراژ خونه تون اندازه خونه ماست ما اجنرال ۳۰۰۰۰نصب کردیم سالن ویکی از اتاقا که پنل روبروش قرار گرفته رو ی کم خنک میکنه  ولی اتاق دیگه نه....ولی در کل واسه اتاقا کولر ابی بذار کانال کشی کن واسه سالن واشپزخونه گازی بذار ولی سالن نباید کانال ابی داشته باشه چون ابی وگازی وباهم روشن کنی فاتحه گازی خونده میشه

حال سه تا ۳×۴ میخوره و دو تا خواب ۱۲ متری

آشپزخونه چند متره؟

دقیقا متراژ خونه تون اندازه خونه ماست ما اجنرال ۳۰۰۰۰نصب کردیم سالن ویکی از اتاقا که پنل روبروش قرار ...

بخوام کانال بکشم که کلا آبی میزارم دیگه 

از کانال کشی آبی خوشم نمیاد😣