2777
2789
عنوان

پوشک بای بای😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مرکز کنترل ادرار در مغز بعد از ۲ سالگی کامل میشه و بچه بعد از ۲ سال میتونه ادرارشو کنترل کنه..برای چی از الان داری خودتو بچه رو اذیت میکنی...به حرف اطرافیان اصلا توجه نکن...

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد❤

قبل دو سالگی خیلی زوده .

این اشتباهو نکن . اعصاب خودتو بچه رو داغون نکن .

من پسرمو دو سال و چهار پنج ماه گرفتم . یک بار هم سوتی نداده

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

تجربه خودم 

من بچمو خاستم از ۱۸ ماهگی از پوشک بگیرمش یه ۱۰ روزی مرخصی داشتم عزمم رو جزم کردم دو روز اول مدام و تند تند میبردمش دسشویی و دخترم بعد جیش کردنش تو دسشویی ذوق میکرد ولی از روز سوم هم خودم خسته شدم هم دخترم انگار لج کرده بود و تا میرفتم سمتش تا ببرمش دسشویی از دستم فرار میکرد روز پنج یا شیش بود ک هر دو خسته بودیم چند روزی بود از خونه بیرون نرفته بودیم ک مجبور نشم پوشک ببندمش عصبی و کلافه بودیم دیگه اگه تو شرت اموزشی نم میزد دعواش میکردم ولی پی پی شو تو همون روزای اول راه افتاد و میگفت دو روز اخر مرخصیم بود و دخترم هنو راه نیفتاده بود وفتی میدیدم جیش کرده گریه میکردم ۱۰ روز مرخصی مدام تو خونه بودم و الکی خودمو خسته کردم اخرشم نشد پوشکش کردم دوباره و تصمیم گرفتم تا دو سالش تموم نشده و تا وقتی امادگی نداشت از پوشک نگریمش دو ساله و نیم بود تقریبا  ک تو یک هفته راحت از پوشک گرفته شده حتی شبا هم جیش نمیکرد 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

ممنوووووونم.منظورم بیشتراین بود که وقتی خودش بلدنیست زمان جیششو بگه یعنی اماده نیس .بقیه نمیفهمن حرفمو

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
به حرف هیشکی گوش نمیده هر وقت آمادگی داشت ببر مسابقه که نیست جایزه ام نمیدن

عزیزم من پسرم هیجده ماهشه ازپوشک گرفتم ی ساعت یه بارجیش میکنه دوماهه پدرم دراومد بعله خونه روکثیف میکنه همه ی بچه هااونجورین ولی الاندجیش داشت دست میزنه ب شلوارش میبرم جیش میکنه

من ۱۸ماهگی از پوشک گرفتمش هر یه ربع سر پاش میکردم روزا شبا هم اصلا جیش نمیکرد چند بار سر پا کردم . ت ...

من چون یه بچه دیگه هم دارم نمیتونم.متشکرم از راهنماییتون

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
عزیزم من پسرم هیجده ماهشه ازپوشک گرفتم ی ساعت یه بارجیش میکنه دوماهه پدرم دراومد بعله خونه روکثیف می ...

حتما آمادگی داشته شما به عنوان مادر تشخیص دادین منظور منم اینکه مادر باید تشخیص بده کی هر دو آمادگی دارن واسه گرفتن

من ۱۸ماهگی از پوشک گرفتمش هر یه ربع سر پاش میکردم روزا شبا هم اصلا جیش نمیکرد چند بار سر پا کردم . ت ...

البته دخترم خودش بدش میومد تو پوشک جیش و پی پی کنه گریه میکرد .ولی شنیدم پسرا دیر راه میفتن پسر جاریم الان باید بره پیش دبستانی هنوز نم میده 

خدایا شکرت
ممنوووووونم.منظورم بیشتراین بود که وقتی خودش بلدنیست زمان جیششو بگه یعنی اماده نیس .بقیه نمیفهمن حرف ...

به بقیه بگو دیگه خرج پوشکشو ندن از این به بعد خودتون میخرید😩

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...