mahsajoun مدیر عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 145 عنوان عمل ای یو ای | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 28 پست سلام دوستان گل من یکشنبه همین هفته ای یو ای کردم وامروز بی بی چک زدم ک قسمتtهاله کمرنگ داشت بتظرتون حامله ام یاتوهم زدم😒 دعاکنید نی نی داربشم 🙇 1397/05/12 | 11:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atiiiiiiiijoooooon عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 2317 من استرادایول هم میخورم فک کنم ضخامت رحمم کم بود. براهمین بهم داد عههههه ک اینطور چند وقته ؟الان نی نی داری؟من پرو لاکتینم بالا س وبا دارو نشدمفولی با دارو خوب بود این ماه برام عکس رنگی نوشت.. باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 بنظزت میگیریم😂 من هیچ حسی ندارمماههای قبل که علائم داشتم پریود میشدم. اینماه هیچی به هیچیفقط سینه هام حساس شدناونم دیروز یکی گفت بخاطر داروهاس😕 خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
***Banooye_mehr*** عضویت: 1392/08/30 تعداد پست: 4671 دوستم ميتونم بپرسم چه دارويي دكتر بهت داد؟خودت هيچ مشكلي نداشتي؟ چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
atiiiiiiiijoooooon عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 2317 من هیچ حسی ندارم ماههای قبل که علائم داشتم پریود میشدم. اینماه هیچی به هیچی فقط سینه هام حساس شدن ... چن وقته منتظری ؟ک بعدش ای یو ای کردی د؟ باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
mahsajoun مدیر استارتر عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 145 دوستم ميتونم بپرسم چه دارويي دكتر بهت داد؟خودت هيچ مشكلي نداشتي؟ من مشکلی نداشتم ولی شوهرم ضعیف بود دعاکنید نی نی داربشم 🙇
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 عههههه ک اینطور چند وقته ؟ الان نی نی داری؟ من پرو لاکتینم بالا س وبا دارو نشدم فولی با دار ... کلا بچه ندارمتازه فهمیدیم شوهرم ضعیفه. دکتر گفت طبیعی باردار نمیشیالانم فقط ۱۰روز از آییوآی گذشته. نمیدونم جواب چی میشهگفت اینماه نگیره باید بری آیویاف😭😭😭 خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
atiiiiiiiijoooooon عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 2317 کلا بچه ندارم تازه فهمیدیم شوهرم ضعیفه. دکتر گفت طبیعی باردار نمیشی الانم فقط ۱۰روز از آییوآی گذ ... ان شاالله ک میگیره عزیزم....یه نذر هم بکن... باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 چن وقته منتظری ؟ ک بعدش ای یو ای کردی د؟ ۱۶ماه😭😭 خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
mahsajoun مدیر استارتر عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 145 من هیچ حسی ندارم ماههای قبل که علائم داشتم پریود میشدم. اینماه هیچی به هیچی فقط سینه هام حساس شدن ... من ببخشید ک میگم زود زود جیشم میگیره خوابم بیش ازحد زیادشده دعاکنید نی نی داربشم 🙇
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 من ببخشید ک میگم زود زود جیشم میگیره خوابم بیش ازحد زیادشده من خوابم زیاد نشده. همیشه زیاد میخوابمولی قبلنا چون باشگاه میرفتم راحت میخوابیدم. اگه باشگاه نمیرفتم خوابم دیر میبرد. ولی الان باوجوداینکه از خونه تکون نمیخورم ولی راحت میخوابمشاید منم ادرارم زیاد شده. یه کم مشکوک شدمولی خب میگن بخاطر داروهاس خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 من۳ساله ان شالله خدا دلمونو شاد کنه اینماه🙏🙏 خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️
mahsajoun مدیر استارتر عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 145 ان شالله خدا دلمونو شاد کنه اینماه🙏🙏 ان شاءالله دعاکنید نی نی داربشم 🙇
هومت عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3715 ان شاءالله من همین الان ناامید شدم😭😭😭😭هرماه یه هفته مونده به پری ببخشیدا شاید بدتون بیادبوی عرقم عوض میشه. تند میشه. میدونم نزدیک پریمهای خدااا😭😭😭😭😭 خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻♀️