2777
2789
عنوان

عمل ای یو ای

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 28 پست
من استرادایول هم میخورم فک کنم ضخامت رحمم کم بود. براهمین بهم داد

عههههه ک اینطور چند وقته ؟

الان نی نی داری؟

من پرو لاکتینم بالا س  وبا دارو نشدم

فولی با دارو خوب بود این ماه برام عکس رنگی نوشت..

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
بنظزت میگیریم😂

من هیچ حسی ندارم

ماههای قبل که علائم داشتم پریود میشدم. اینماه هیچی به هیچی

فقط سینه هام حساس شدن

اونم دیروز یکی گفت بخاطر داروهاس😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هیچ حسی ندارم ماههای قبل که علائم داشتم پریود میشدم. اینماه هیچی به هیچی فقط سینه هام حساس شدن ...

چن وقته منتظری ؟

ک بعدش ای یو ای کردی د؟

باردار نیستم اما عاشق بچه ام......خیلی دلم میخواد مامان بشم...حسابی دلم گرفته...نمیدونم چیکار کنم؟.....الکی تیکر زدم....😢
عههههه ک اینطور چند وقته ؟ الان نی نی داری؟ من پرو لاکتینم بالا س  وبا دارو نشدم فولی با دار ...

کلا بچه ندارم

تازه فهمیدیم شوهرم ضعیفه. دکتر گفت طبیعی باردار نمیشی

الانم فقط ۱۰روز از آی‌یو‌آی گذشته. نمیدونم جواب چی میشه

گفت اینماه نگیره باید بری آی‌وی‌اف😭😭😭

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
کلا بچه ندارم تازه فهمیدیم شوهرم ضعیفه. دکتر گفت طبیعی باردار نمیشی الانم فقط ۱۰روز از آی‌یو‌آی گذ ...

ان شاالله ک میگیره عزیزم....یه نذر هم بکن...

چن وقته منتظری ؟ ک بعدش ای یو ای کردی د؟

۱۶ماه😭😭

من هیچ حسی ندارم ماههای قبل که علائم داشتم پریود میشدم. اینماه هیچی به هیچی فقط سینه هام حساس شدن ...

من ببخشید ک میگم زود زود جیشم میگیره خوابم بیش ازحد زیادشده 

دعاکنید نی نی داربشم 🙇
من ببخشید ک میگم زود زود جیشم میگیره خوابم بیش ازحد زیادشده 

من خوابم زیاد نشده. همیشه زیاد میخوابم

ولی قبلنا چون باشگاه میرفتم راحت میخوابیدم. اگه باشگاه نمیرفتم خوابم دیر میبرد. ولی الان باوجوداینکه از خونه تکون نمیخورم ولی راحت میخوابم

شاید منم ادرارم زیاد شده. یه کم مشکوک شدم

ولی خب میگن بخاطر داروهاس

من۳ساله

ان شالله خدا دلمونو شاد کنه اینماه🙏🙏

ان شاءالله

من همین الان ناامید شدم😭😭😭😭

هرماه یه هفته مونده به پری ببخشیدا شاید بدتون بیاد

بوی عرقم عوض میشه. تند میشه. میدونم نزدیک پریمه

ای خدااا😭😭😭😭😭