2777
2789
عنوان

کسایی که بچشونو از پوشک گرفتن بیان

1302 بازدید | 143 پست

خانم ها سلام من دخترم ۱۷ماهشه یه دو هفته ای هست از پوشک گرفتمش,حالا میخوایم بریم عروسی بنظرتون چکار کنم,میترسم پوشک نکنم اونوقت چجوری هی ببرمش دستشویی,یا میترسم سرگرم بشه یادش بره بگه جیش کنه,یا اگر پوشک کنم دوباره عادت کنه چکار کنم,البته وقتیم پوشکه میگه جیش یعنی درش بیار ببرم دستشویی,راهنماییم کنید اینجور مواقع چکار میکردین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری گرفتیش از پوشک؟ میشه کمکم کنی دخترم ۳ سالشه ولی منوهنوز نتونستم بگیرمش

وااااااا سه سال

خوب یکم تلاش کن 

منم دخترم الان دوسالشه ۵ ماهه از پوشک گرفتمش

زنی که به خود عطر نزند آینده ای ندارد....

شورت اموزش پاش کن اگه لباسش طوریه ک زیاد معلم نشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
شورت اموزش پاش کن اگه لباسش طوریه ک زیاد معلم نشه

منظکرم معلوم بود😊

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بستگی به شناخت خودت از دخترت داره . 

اما اگر میبنی واقعا سرگرم میشه یادش میره ، پوشک ببند . 

من اگر خودم بودم شورت اموزشی یا پوشک شورتی پاش میکردم چون میدونستم دخترم دوباره هوایی میشه.

مامان النا و آیرین «

بهتره پوشکش کنی آخه خیلی بچست ممکنه یادش بره کثیفکاری کنه  و اعصابت اونوقت بهم میریزه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

بهترین سن همین سه سالگی هست زودترش فقط بچه اذیت میشه من پسرام رو ۲ سال ونیم به بعد گرفتم بازش بذار تند تند ببرش دستشویی یاد میگیره 

منم پسرم ۳سالشه نگرفتمش هنوز

هرجا هم میرم گاهی یه عده فضووول میپرسن پوشک هست بچت واای

تیکر تولد پسرمه 😍۳ سالشه😍