2777
2789
عنوان

دلن عجیب گرفته😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه عزیزم بعضی شباپسرداییش میاداینجا صداش ک زدم بروببین کیه گفت بروتواتاق لباست خوب نیست....ک پسردای ...

ای بابا آقا لوس تشریف دارن پس... مگه الانم باز ممکنه پسر دایش بیاد😨

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
ای بابا آقا لوس تشریف دارن پس... مگه الانم باز ممکنه پسر دایش بیاد😨

ن بابالوس نیست نمیدونم چراامشب اینطورشده...اصن معلوم نیست کجاس ی موقع دیدی الانم اومد

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
اونکه بیاددوباره زنگ میزنه...خودم دلم ازش گرفته نمیرم پیشش

منم دلم میگیره تنها موندن رو دوست دارم ولی بعدک فک میکنم میگم این همه ناراحتی لازم نبود..

منم دلم میگیره تنها موندن رو دوست دارم ولی بعدک فک میکنم میگم این همه ناراحتی لازم نبود..

مطمئنم منم فرداهمین حسودارم ولی الان هیچ جوره راضی نمیشم نمیدونم چرا

مطمئنم منم فرداهمین حسودارم ولی الان هیچ جوره راضی نمیشم نمیدونم چرا

الان یه حس عجیب ک مانع از قدم برداشتنتون هست ک همش میه نه تقصیر شما بوده نه حرفی زدی همش تقصیرهمسرتونه ..

بنظرم دنبال مقصر نگرد..فردا همسرتون اگه خونه باشه نزار هر دو نسبت بهم کدورت داشته باشید...حداقل با اومدنت پیشش نشون میدی از گِله کردنتون منظوری نداشتید.

الان یه حس عجیب ک مانع از قدم برداشتنتون هست ک همش میه نه تقصیر شما بوده نه حرفی زدی همش تقصیرهمسرتو ...

الان بیدارشد بهش گفتم گفت دیشب خیلی خسته بودم فکرکردم توام خوابت گرفتت حتمامیای پیش من بخاطرهمین نیومدم...گفتم من تواتاق خواب میخوابم نه هال گفت خب من خیلی خسته بودم اخه

الان بیدارشد بهش گفتم گفت دیشب خیلی خسته بودم فکرکردم توام خوابت گرفتت حتمامیای پیش من بخاطرهمین نیو ...

سلام.....خدا رو شکر ک باز خودشم متوجه شده کارش درست نبوده ولی مردا مثل ما خانوما فک نمیکنن وقتی دلخور میشم از همسرم بعد بش میگم میگه خو از اول میگفتی من ک علم غیب ندارم😣

والا علم غیب هم نمیخاد فقط کمی نگا کنن همه چی حله😉