2821
2789
عنوان

نظر بدين

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 27 پست
پیکان :)

وااااااا😂😂

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتما سريال تاپكي رو نگاه كردي؟😂😂😂

عه ميگم كجا شنيدم

اره همونه😂😂😂

ايهان هم خوبه

بمعني ماه زيبا يا پادشاه ماه اسم تركي هست

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
عه ميگم كجا شنيدم اره همونه😂😂😂 ايهان هم خوبه بمعني ماه زيبا يا پادشاه ماه اسم تركي هست

😂😂😂نه ويهان اسم ايرانيه .تو فيلم هم اسم پسره بهانه كه به ويهان ترجمش كردن.چون من خودم سريالو بدون ترجمه ديدم.ايهان هم اسم قشنگيه مخصوصا معنيش😍

خدايا گذشته ها گذشته .ولي اينده رو به خودت ميسپارم .خودت به بهترين نحو رقمش بزن
نیکان بهتره بنظرم .بااجازه استارتر اسم پسری که به لیانا بیاد بجز ایلیا میشه بگید 

عرشيا

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
حالا بسلامتی دختره یا پسر ؟؟؟!!!!

هنوز معلوم نيست كه.فعلا ميگردم كه از هردوش يه چندتا انتخاب كنم.ولي خودم از اول احساس ميكنم پسره.حسم ميگه .ولي برام فرقي نداره.

خدايا گذشته ها گذشته .ولي اينده رو به خودت ميسپارم .خودت به بهترين نحو رقمش بزن
هنوز معلوم نيست كه.فعلا ميگردم كه از هردوش يه چندتا انتخاب كنم.ولي خودم از اول احساس ميكنم پسره.حسم ...

بسلامتي

انشاله هرچيه سالم بدنيا بياد🙏

انشالله.همچنين نيني شما❤️❤️

انشاله😍😘