2777
2789
آره دیگه😁😁😁 من پروژسترون زدم درد داشته ولی ویتامین دی اصلآ درد نداشت😊

مشکل من یکی دوتانیست ک دکتر به شوهرم گفته اسپرمای فعالش کمه درصورتی ک ۵۹درصدش فعاله

نه مثل پروژسترون که خیلی دردناکه 

واییی تو روخدا اسمشو نیییاررررر

2 ماه روزی 2 تا زدم جای هرکدوم به شعاع ده سانت دور خودشو قرمز میکرد حتی نمبتونستم بخوابم یا بشینم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پروژسترن زیاددرد نداره ک

زدنش درد نداره فقط بعدش خیلی خیلی درد داره

متاسفانه امپول ب12 و ویتامین دی لحظه تزریق مواد خیلی درد دارن اما 5 دقیقه بعد حتی جاشم فشار بدی درد نداره

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
وای عزیزم😕 من دوتا زدم تا 10 روز از دردشون مینالیدم😥

من که فلج بودم .الان 2 هفته اس قطشون کردم جاشون کاملن کبوووود و سفت 

الان باید پرولوتون بزنم بسکه جاشون سفت مونده خطرناکه امپول بزنم

ویتامین دی درد داره؟

برا من که لحظه تزریق خیلی سوخت.فقط همون لحظه تزریق

چرا بعدش درد داره که😨 ویتانین دی اصلآ در مقابل پروژسترون درد نداره به نظر من درد پروژسترون بیشتره

خدایی تعجب میکنم چه طور امپول به این وحشتناکی رو میگن درد نداره

من از شدت درد هرشب تب میکردم

جز بدترین زجری که تو زندگیم کشیدم همین 2 ماهی بود که هروز پروژسترون میزدم

اخرم بدون نظر پزشک قطش کردم جون به لب شدم

خدایی تعجب میکنم چه طور امپول به این وحشتناکی رو میگن درد نداره من از شدت درد هرشب تب میکردم جز بد ...

منم میگم پروزسترون درد داره😥من تا ده روز نمیتونستم روی ب ا س ن بخوابم تازه 2 تا هم زده بودم😁

شما دیگه چی کشیدید عزیزم😨