2777
2789
عنوان

فروش قرص چاقی کاملا بی ضرر

| مشاهده متن کامل بحث + 24377 بازدید | 95 پست
مهم اینه بعد از اتمام قرص بدن به حالت قبل برنگرده.  من واقعا پنج کیلو نیاز شدید دارم. الان شصت ...

دقیقا منم میگم بی ضرر باشه ک برنگرده.اینا ک توشون کورتونه بعد از قطعش برمیگرده بدن.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
اسمش چيه عزيزم؟

عزیزم اسم نداره چون شرکتی نیس.گفتمکه کسی درست میکرد الان خودمون فهمیدیم چیه و موادشو اماده میکنیم و تو کپسولا میریزیم.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایکاش میتونستم اعتماد کنم.  

عزیزم حق داری.اشکال نداره 🌹🌹🌹🌹

الان شما چندوقته میخوری ؟ قطع نکردی ؟

من 2 ماه خوردم و 10 کیلو اضافه کردم.بعدش سه ماه چون قصد داشتم نی نی دار بشم قطع کردم و تو اون سه ماه بدنم روز ب روز بهتر شد.ولی تو دوران بارداری ویار شدیدم باعث شد 10 کیلومو کم کردم.الان دوباره شروع کردم ب خوردنش.ولی خواهرم 2 ماه خورد الان 7 ماهه نخورده وزنش سرجاشه و کم نشده.

توو چه مدت ١٠ كيلو اضافه كردي؟

2 ماه عزیزم

اره ديگه  خوشبحالت  من ٤٣ كيلوام دارم ميميرم از لاغري

منم 45 بودم شدم 54

گلم واقعا اینجا کسی نمیتونه اعتماد کنه حداقل موادشو بگو مام استفاده کنیم و دعا خیر پشت سرت باشه....من خودمم دوسدارم چاق شم ولی ب پودرا و قرصای عطاری نمیتونم اعتماد کنم نمیدونم توش چی هست 

و خدایی ک در این نزدیکی ست....
گلم واقعا اینجا کسی نمیتونه اعتماد کنه حداقل موادشو بگو مام استفاده کنیم و دعا خیر پشت سرت باشه....م ...

دوست خوبم شما درست میگی ولی به اینم فکرکن که شاید منم به پولش احتیاج داشته باشم و بخوام از کنارش درامدی داشته باشم.امیدوارم بتونین درک کنین عزیزدلم.

ولی مطمئنم همینکه یک نفر حتی با خریدنش چاق بشه حتما دعام میکنه اینو شک ندارم.منو ببخش فداتشم

اینجا هیشکی شایدنتونه اعتماد کنه حداقل بیا ثواب کن موادشو بگو از چیه ماهم درست کنیم بخوریم برات دعا ...

دوست خوبم شما درست میگی ولی به اینم فکرکن که شاید منم به پولش احتیاج داشته باشم و بخوام از کنارش درامدی داشته باشم.امیدوارم بتونین درک کنین عزیزدلم.

ولی مطمئنم همینکه یک نفر حتی با خریدنش چاق بشه حتما دعام میکنه اینو شک ندارم.منو ببخش فداتشم

گلم واقعا اینجا کسی نمیتونه اعتماد کنه حداقل موادشو بگو مام استفاده کنیم و دعا خیر پشت سرت باشه....م ...

ببخشید دیر جواب دادم خوابم برد الان واسه شیردددن نی نی بیدارشدم🌹🌹🌹🌹

خواهش میکنم. درکت میکنم. ولی نمیشه تو خصوصی بهم بگی خواهش؟؟؟

عزیزم دچرا امتحان نمیکنی؟شمابخوای بخری موادشو نهایتا 7تومن ارزونتر پات میافته.از چیزای مزخرف ک تو بازار دست مردم میدن بهتره ک .ماهم میخوایم درامد داشته باشیم گلم.امروز چندنفر تو باشگاه ازم خریدن من ک میگم بخر اگه مشتری نشدی .