2777
2789
عنوان

من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 30 پست

وای بخدا...یه چیزیتون میشه ها...یکی داره خودشو میکشه شوهرش محل بده بهش😐..یکی هم مث شما ازون ور بوم افتادین..😞.چ وضعشه اخع..دوست ندارم بیاد خونه یعنی چی...خوشی زده زیر دلتون بخدا...😕😕😕😕😕😕😕😩😩

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊

طبیعیه ...  فیلم بگیر باهم ببینید موضوع واسه حرف زدن داشته باشین یا از این اسنپ چتا واینا که فی لتر خنده دار دارن نصب کن باهم عکس بگیرین بخندین.... از سربازیش بپرس از دبیرستانش تا کلی داستان برات تعریف کنه حرفتون بیاد این حالتت رفع میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افسردگی گرفتی 3تایی بزنید برین بیرون دور دوری جایی بچت که بزرگه حال میده برا بیرون رفتن و قدم زد ...

یمدت میرفتیم پیاده روی ولی حس اونم دیگه ندارم

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم
یمدت میرفتیم پیاده روی ولی حس اونم دیگه ندارم

داری افسرده میشی 

نزار بهت غلبه کنه

اهنگ بزار برقص

با شوهرت شوخی کن

دختر داری ماشالله باهاش بازی کن

3تایی با هم بازی کتید

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
منم از همین میترسم.فقط بفکر دخترمم

هم به فکر دخترت باش هم خودتون .نزار عشق بینتون از بین بره . دخترت باید هردوتونو کنار هم داشته باشه .اصلا دلت میاد زندگیت خراب بشه .

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏

چیزی نشده عزیزم . نه افسرده  شدی نه سرد نه هیچی...‌

الحمدلله زندگی خوبی دارین فقط و فقط و فقط یکم تکراری شدین واسه هم. چاره ش یکمی دوریه. چند روزی بریدخونه پدرتون مهمونی. از هم بی خبر باشید یه فضایی فراهم کنید که دلتنگ هم بشین یه مدت. فکر کن اصلا هر کدوم یه کشورید. مطمینم ان شاءالله بعد از یکی دو هفته دوری چنااااان دلتنگ هم بشید و شور و شوق به زندگیتون برگرده که خودتونم باورتون نشه.

پس نگران نباش و غم مخور هییییچیتون نیست.

وای عزیزم این افکار باعث میهش روز به روز از هم دور بشین 

مثبت فکر کن خودت جو خونتو شاد کن باهاش بگو و بخند فیلم ببسن شوخی کن 

همینجوری پیش بری اوضاع خیلی بد میشه 

به خاطر دخترتم شده جو خونتو شاد کن اولش سخته مصنوعی میاد ولی بعد یه مدت میبینی چقدر تو روحیه اتون که هیچ تو روابطتونم تاثیر داشته 

اون بیچاره داره کار میکنه و اینقدر به شما میرسه به قول خودت چون دوستون داره حقش یه زندگی خوب و یکم ارامش از طرف شماست گناه داره اینکه میگین دلم میخواد نیاد خونه

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

عزیزم خودت فقط میتونی به خودت کمک کنی قشنگ بشین فکر کن از خودت بپرس من چرا ناراحتم؟جوابسو که پیدا کردی ببین چطوری آروم میشی در موردش با شوهرت صحبت کن ولی دعوا نکن.منم اینطوری میشم گاهی الان کمتر ولی،چون همینطوری پیش میرم و حلش میکنم اگه زیاد توی دلت مشکلو نگه داری بدتر و بدتر میشی

عاشق پسرم هستم
چیزی نشده عزیزم . نه افسرده  شدی نه سرد نه هیچی...‌ الحمدلله زندگی خوبی دارین فقط و فقط و ف ...

بهش این پیشنهادو دادم قبول نکرد.گفتم یمدت برم خونه بابام گفت نه

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم