2777
2789
عنوان

وام ازدواج👰👰👰

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 56 پست
بسلامتیی

مرسی.ولی اگه اشنا داشته باشی زودتر بهت میدن.واسه من از زمان ثبت نام تا تحویل پولم ۱هفتم نشد چون ریس بانک دوست شوهرم بود

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
مرسی.ولی اگه اشنا داشته باشی زودتر بهت میدن.واسه من از زمان ثبت نام تا تحویل پولم ۱هفتم نشد چون ریس ...

ن والا اشنا ندارم گلم اما ضامنام امادن.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مدارک و دادم استعلام یه روز بعدش اومد کل مدارک منظورمه ها فردای استعلام ضامن و بردم برای امضا ...

چ خوب.یعنی مدارکو روزی ک ببری ازت میگیرم برا استعلام؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
چ خوب.یعنی مدارکو روزی ک ببری ازت میگیرم برا استعلام؟

عززیزم گواهی کسر از حقوق ضامن و بدی استعلام میکنن

شما یه روز مدارک اولیه ببر شامل عقدنامه و کارت ملی و شناسنامه ها و کد رهگیری ثبت نام

بعد به شما میگن چه مداکی ببرری

اونا رو هم اماده کن و ببر 

برگه کسر از حقوق ضامن و هم ببر تااستعلام کنن

بعد حله دیگه

ضامنت اوکی باشه زود میدن

عززیزم گواهی کسر از حقوق ضامن و بدی استعلام میکنن شما یه روز مدارک اولیه ببر شامل عقدنامه و کارت مل ...

فداتشم عزیزم.امروز بردم گف شنبه ضامناتو بیار‌یکشنبه پول تو حسابته.ممنون گلم😘😘

عزیزم مبارکههه خوشبخت بشی

سلامت باشی عزیزم.

خوشبختیتون پایدار

تعیین شعبه شدین میرین شعبه مدارک لازم و میبرین هم خودتون هم ضامن استعلام میشه مشکلی نباشه زود واریز ...

برام میگی چه کارایی انجام بدم،  من خودم تنها میخوام واممو بگیرم نمیدونم چیکار کنم، ضامن رو دارم، ولی نمیدونم مدارک شوهرمو میخان یا نه 😢 اخه میخوام واممو بفروشم اگه بفهمه ازم میخوادش

عززیزم گواهی کسر از حقوق ضامن و بدی استعلام میکنن شما یه روز مدارک اولیه ببر شامل عقدنامه و کارت مل ...

سلام من خودم میخوام واممو بفروشم شوهرم اطلاعی نداره چون اگه بفهمه ازم میخوادش، میخواستم بدونم ازم چیا میخوان هنوز اول کارم و حسابم باز نکردم 

میشه بگی چه کارایی ازم میخوان 

میخوام امادگی داشته باشم

وام خودمه بازم نیاز به کارت ملی و شناسنامه همسرم هست؟