haniiiiiifa مدیر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 480 عنوان خوشبخت ها بیان😂😂😂😂😍😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 48 پست دیگه بسه همه گفتن گرونی .شوهر بد.مادر شوهر بد.زندگی سخت......حالا این وسط کیا با وجود مشکلاتشون احساس خوشبختی میکنن حتی با جیزهای کوچیک برای ظهور امام زمان صلوات 1397/05/10 | 16:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golbanooooo عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 316 هر لحظه ک پسرمو میبینم احساس میکنم خوشبخت ترین مخلوق خدام مخصوصا وقتی صبا بیدار میشه یدفعه میشینه با ... ای جانم روشو ببوس از عوضم وقتی میخنده
haniiiiiifa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 480 الحمدالله خوشبخت داریممممم مردیم از بس گفتن بدبخت بیچاره ایم .تو زندکی مشکل هست ولی بعضی ها بی طاقتن و گندش میکننخوشبخت داریم💃💃💃💃💃💃💃😂😂😂😂😂 برای ظهور امام زمان صلوات
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24406 عزیزم اینجوری که شما تعریف کردی منم حس خوشبختی کردم😊 😍😍😍😍 جدیدا ک یادگرفته بوس بفرسته ب همه ام میگه بیا بیا خیلی بلا شدههمین دیروز بود ک ب همسرم گفتم خدا با بخشیدن احمدعلی ب ما نعمتو بهمون تموم کرده مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ماهتاب_ عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 هر لحظه ک پسرمو میبینم احساس میکنم خوشبخت ترین مخلوق خدام مخصوصا وقتی صبا بیدار میشه یدفعه میشینه با ... ای جان. دندوناااش🤩🤩🤗🤗 یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️
ملیکاخانومم عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 3769 من من نگین که توضیح بدددددین😬😆😅 استارترجان خودت چی توضیح بده آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
👈_یخ_ناز_هستم_💃_💞 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 9696 😍😍😍😍 جدیدا ک یادگرفته بوس بفرسته ب همه ام میگه بیا بیا خیلی بلا شده همین دیروز بود ک ب همسرم گف ... خدا حفظش کنه ان شالله...دلم خواست😍 امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24406 ای جانم روشو ببوس از عوضم وقتی میخنده با کمال میل😊 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
haniiiiiifa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 480 استارترجان خودت چی توضیح بده من سختی خیلی کشیدم از دوران مجردیم تا دو سه ماه پیش 4ساله عروسی کردم.ولی شکر خدا دیگه همه چیز داره به وفق مراد جلو میره تازه میفهمم زندگی چقدر لذت داره حتی با چیزای کوچیک.چون سختی کشیدم قدر دونه دونه نعمت های اطرافمو میدونم و شاکرم برای ظهور امام زمان صلوات
👈_یخ_ناز_هستم_💃_💞 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 9696 خوشبختي من با اين عشق بيشتر شد❤️ ماشاالله چه نازه امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
golbanooooo عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 316 آره بابا به خوشبختی هامون و چیزهای خوبی که داریم فکر کنیم ...گذشته و مشکلات برن به جهنم والله ..ایشالله مشکلات مالی همه هم درست شه
haniiiiiifa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 480 خوشبختي من با اين عشق بيشتر شد❤️ خداحفظشه کنه عزیزم برای ظهور امام زمان صلوات
دردونه_آقامون عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 2099 من بایه شوهر مهربون و فهیمیه پسر ورووووووجک دوسال و ده ماههیه توراهی که ان شاءلله تاآخرماه بغلش میکنمخونواده خودم و همسرم مهربون و خداروشکر سلامتحالا پول کم داریم فدای سرشون وقتی مادر یه بچه باشی فقط مادری....ولی وقتی مادر دوتابچه باشی هم مادری، هم داور😍
haniiiiiifa مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 480 من بایه شوهر مهربون و فهیم یه پسر ورووووووجک دوسال و ده ماهه یه توراهی که ان شاءلله تاآخرماه بغلش ... خداروشکر همچین حسی داری گلم.ادم وقتی همچین ادمهایی رو میبینه که شرح حال زندگی ساده رو اینچوری با عشق وصف میکنن کیف میکنه برای ظهور امام زمان صلوات