2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 46 پست

و اینکه با شوهرت دوتایی تصمیم بگیرین واس بچه و هیچکسو جز دوتاتون در نظر نگیرین 

من خودمم خییییلی مخالف بچم تو سن کم اما همسرم اقدام‌کرده و فقط خدا خدا میکنم یه سال طول بکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرجش که مهم نیست روزیشو خدا میرسونه من مسئولیتاش رو میگم شماها بهتر میدونین تا شوهرم ک.....

بچه های الان مسئولیشون زیاده باید پدر و مادر از ته دل بچه بخوان تا راحت تر بتونن مسئولیت هاشو قبول کنن به خاطر حرف مادرشوهرت بچه دار نشو ببین اول از همه خودت آمادگیشو داری یا نه

هوا خواه توام جانا💜 و میدانم که میدانی..
آخه من میگم حالا زوده همش میگه اگه بچتون نشه من میدونم و تو ومامانت و.....

منظور منم همینه زوده عزیزم 

برو دکتر سلامتت رو تایید کنه انشاالله 

یا اگ خدایی نکرده مشکلی بود ازالن زیر نظر خود دکتر حلش کنی 

بعد هرزمان وقتش بود اقدام کن 

دگ نگران اینم نیستی اگ نشه زبون مادرشوهرت درازه 😑

چند وقته هونه خودتی گلم؟!باشوهرت مچ شدین اخلاق هم دگ دستتون اومده ک مادرشوهرت حرف بچه میزنه !!!؟؟

برو دکتر آزمایش قبل بارداری بده، پرولاکتین، ذخیره تخمدان، ویتامین د3، تیروئید و این چیزا اینا که خوب بود تصمیم باخودت و شوهرته!  به اون مادر شوهر... هم بگو دکتر گفته زوده واست! اقدامم کردی همینو بگو که هی هرماه نپرسه چیشد پس، استرس بده بهت

منم سقط داشتم دوباره اقدام کردم، اما مادرشوهرم پرسید گفتم دکتر گفته سنت هم کمه باید یه سال صبر کنی حداقل! 

اینطوری اگه بشه هم میگم فعلا نمی‌خواستیم خدا داده، دهنشون بستس

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ممنونم شما چند سالتونه؟؟؟

20 🤗

یکشنبه کلی آزمایش دادم هزینش 750تومن شد، شما الان برو حتما مهم های قبل بارداری حدودا 300،400میشه!

من سقط داشتم چندتا اضافه هم نوشت

الان 4ماه گذشته، جواب اینا بیاد خوب باشه انشاالله میرم تو اقدام

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
آخی عزیزم بسلامتی ایشالا  چند وقته ازدواج کردین؟؟؟

از سالگرد دوستیمون دوسال میگذره😁

فروردین 96اومد خواستگاری، خرداد عقد کردیم، مرداد عروسی...  10روزدیگه هم سالگرد عروسیمونه هم تفلد شوهرم! 

چون سابقه نازایی زیاد داریم، خودمم تک فرزندم، خداروشکر اوضاع مالی هم بدی نیست، و واسه بچه میمیریم😍 همون اول اقدام کردیم! 

منم عاشق بچه ام اما بخاطر سنم و اینا میترسم

زیر نظر دکتر باشی و همه چی اوکی باشه مشکلی پیش نمیاد عزیزم! 

اما به هییییچ کس نگو اقدام کردی! 

آزمایش هارو هم برو انشاالله جوابش خوب باشه