بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام میشه بگید به نظرتون نی نی من چیه ؟ من اصلا حالت تهوع ندارم .شکمم از وسط اومده جلو پهلو ندارم،خ ...
عزیزم بچه ها میگن علایم به جنسیت مربوط نمیشه و مربوط به واکنش بدن مادر به هورمونای حاملگیه...هربدنی یه واکنشها و علایمی رو داره...واسه همین یکی میلش ب ترشی میره بچش دختر میشه یکی دیگه با همون میل ب ترشی بچش پسر میشه...منم خودم مثل شمام شکمم رو به جلوست و اصلنم تهوع ندارم ولی واقعن نمیشه گفت چیه بچه.هفته چندمی؟
انشالله نی نی تون سالمه و به سلامتی دنیا میاد .شما جنسیت بچتون رو میدونی.راستش منم از اول حس خاصی نس ...
نه عزیزم نمیدونم هفته دیگه غربالگری دوم رو میرم و ایشالا میفهمم.منم اصلن حسی بهش ندارم حتی روم نمیشه بگم ولی دوستشم ندارم...حتی تو مانیتور سونوگرافی دیدم دست و پا میزد ولی حس خاصی نداشتم اما خب دوس دارمسالم باشه نمیخام از دستش بدم.همین
اصلا زعلائم ربطی به جنسیت نداره. من جفتم قدامی بود حالت تهوع صبحکاهی. نی نی سمت چپ بود. ضربان قلب بالابود. ویارم شدید بود.و خیلی چیزا که همش علائم دختره ولی نی نیم پسره
اصلا زعلائم ربطی به جنسیت نداره. من جفتم قدامی بود حالت تهوع صبحکاهی. نی نی سمت چپ بود. ضربان قلب با ...
درکل بله حاملگی و تغییرات هورمونی تو بدن هر خانوم یه واکنشی داره ولی ی سری چیزا عمومیت داره...مثلن من شنیدم ویارو تهوع پسر کمتر از دختره از خیلیا شنیدم خودمم همینطور بودم.یا خشکی پوست