2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارچین و آویشن و زعفرون میخوردم.زیره هم دم میکردم میخوردم ینی عالی بود

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
زنجبیل رو با نبات و هل دم کن بخور.هم قاعده اوره هم درد پریودی رو کم‌میکنه.کنجد و انبه هم قاعده اور ه ...

اگه عفونت باشه زعفرون تاثیر داره باز؟

با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉
عفونت چی؟

ماه پیش به خاطر سرماخوردگی پنی سیلین زدم بعد اون خارش شروع شد میگم شاید عفونت باشه و نمیشم

ماه پیش به خاطر سرماخوردگی پنی سیلین زدم بعد اون خارش شروع شد میگم شاید عفونت باشه و نمیشم

بررگ ریحون خاصیت ضد میکروبی- ضد قارچی و ضد باکتری داره. برگ ریحون داخل ۲ فنجان ابجوش دم کن.۲۰ دقیقه تا قوام ببا .خوردن این اب ۲ بار در روز برای خارش واژن مفیده

Khodaya shokret
بر رگ ریحون خاصیت ضد میکروبی- ضد قارچی و ضد باکتری داره. برگ ریحون  داخل ۲ فنجان ابجوش دم کن.۲ ...

مرسی از راهنماییت

مرسی از راهنماییت

فدات عزیزم.

من هروقت میخواستم زودتر پریودبشم ی بار صبح زنجبیل وبانبات و یکم هل دم میکردم میخوردم ی بار عصر.یکمم زعفرون داخلش میریختم.یعنی روزی دوبار. انشالله شماهم جواب بگیری.

Khodaya shokret