2777
2789
نمیگذرم از اونایی که باسهمیه واین مسخره بازیا رتبه اوردن.

ی هم دوره ای داشتیم توو دانشگاه ک با سهمیه اومده بود،ما ترم هفت بودیم این هنوز نمیدونست فاموتیدین واسه چیه، ماه پیش ک امتحان ارشد بود رفتم دیدم اونم نشسته سر جلسه،خدایا منو گاو کن

هیچ بعید نیس با سهمیه رتبه خوب بیاره توو ارشدم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ی هم دوره ای داشتیم توو دانشگاه ک با سهمیه اومده بود،ما ترم هفت بودیم این هنوز نمیدونست فاموتیدین وا ...

شما چی خوندین؟اگه راجع به رشته های پیرا اطلاعاتی دارین ممنون میشم یه سر به تاپیک آخرم بزنین

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
پرستاری والا نمیدونم چجوری تاپیک تونو پیدا کنم

رو کاربریم بزنین میاره

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
پرستاری والا نمیدونم چجوری تاپیک تونو پیدا کنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1966447/کنکور-را-حال-چه-کنیم-ای-وی

ی هم دوره ای داشتیم توو دانشگاه ک با سهمیه اومده بود،ما ترم هفت بودیم این هنوز نمیدونست فاموتیدین وا ...

يه دوست داشتم همكارش با سهميه هم وارد دانشگاه شده بود و هم استخدام شده بود 

متاسفانه خيليها با سهميه ميان بالا اگر خودشون هم خونده باشن ايراد نداره اما اگر قبوليشون فقط سهميه باشه واقعا ناحق هست( البته فقط نظر من هست) 

معدلت خیلی پایین نبوده؟

معدل کتبی سوم هیفده و نیم و معدل پیش هیجده

تازه درصدای کنکورم خوب بود ولی سهمیه ها وحشتناک حق خوری میشه ،میبینی چهل هزار شده دو هزار یا هزار و پونصد

معدل کتبی سوم هیفده و نیم و معدل پیش هیجده تازه درصدای کنکورم خوب بود ولی سهمیه ها وحشتناک حق خوری ...

خب معدلتون خیلی پایینه ربطی به سهمیه نداره عزیزم زیاد

سهمیه ها تعدادشون محدودن اگه واقعا از اول خوب تلاش کنی برا کنکور شدنیه 

معدل کتبی سوم هیفده و نیم و معدل پیش هیجده تازه درصدای کنکورم خوب بود ولی سهمیه ها وحشتناک حق خوری ...

نسبت به کسایه زیادی که رتبه خوب در تجربی میخوان پایینه وگرنه اصلا معدل بدی نیست!

خب معدلتون خیلی پایینه ربطی به سهمیه نداره عزیزم زیاد سهمیه ها تعدادشون محدودن اگه واقعا از اول خوب ...

ب اینا میگی معدل پایین؟؟! تعریفت رو از کلمه پایین عوض کن ب نظرم

ب اینا میگی معدل پایین؟؟! تعریفت رو از کلمه پایین عوض کن ب نظرم

میدونی تعداد کسایی که معدلشون نوزده به بالاست و تجربی ان و کنکور میدن چقدره ؟

نسبت ب اونا اره واقعا کمه چون دانشگاه ها سه رشته تاپ تجربی رو ظرفیت زیاد ندارن