2777
2789
عنوان

تاپیک جامع کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 21141 بازدید | 850 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه اینجا بفرمایید هزینه ها رو؟  اگرم نه که خصوصی ازتون بپرسم سوالاتمو

ساعتی ۶۰ تا ۷۰ تومن میگرفتم.

از اون دوست سیستان بلوچستانی هم، تقریبا هیچی

اگر نفرت شما می توانست به الکتریسیته تبدیل شود تمام جهان را روشن می ساخت. نیکلا تسلا

چکار کردین دوستان قبول شدین؟

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.

✅ گروه انسانی صدر نشین درصد پذیرش دانشگاه فرهنگیان در کنکور ۹۷

✅ انسانی ۱۳۸۹۸

✅تجربی ۵۲۰۳

✅ ریاضی ۳۶۲۱

🎓 معلمان و دانشجو معلمان کشور 🇮🇷

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

✅ پذیرش استانی دانشگاه فرهنگیان به چه معناست؟!

🔻نکته مهم تفاوت کنکور امسال با سال گذشته پذیرش استانی دانشگاه فرهنگیان است 

🔻امسال امکان انتخاب رشته تمامی رشته های استان وجود دارد اما در شهرستان های بومی اولویت دارند .

🔴 این یعنی به طور مثال بنده دانش آموز شهرستان فریدونشهر اصفهان هستم می توانم تمام کد رشته های مربوط به دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان را انتخاب کنم (به رغم کنکور سال پیش) اما اولویت پذیرش هم در نظر گرفته شده یعنی ابتدا کد رشته های مربوط به شهر خودم (فریدونشهر) را در اولویت قرار می دهم سپس کد رشته های مجموعه شهرستان های دیگر اصفهان یا حتی خود اصفهان را انتخاب می کنم . این یعنی پذیرش بومی - استانی

🔴 نتایج کنکور امشب منتشر خواهد شد

اطلاع رسانی کنید

✍ داوطلبان عزیز کنکور انسانی 97

⚡️ مقایسه آماری ظرفیت پذیرش دانشگاهها از بین داوطلبان انسانی نشان میدهد : 

🔻 ظرفیت پذیرش در دانشگاههای دوره روزانه و شبانه تغییر محسوسی صورت نگرفته است . 

اما افزایش جمعیت تعداد داوطلبان کنکور انسانی نسبت به سال قبل ما را بر این میدارد که در انتخاب کد رشته ها نهایت دقت بعمل آوریم . 

🔻 ظرفیت پذیرش در دانشگاه فرهنگیان از بین داوطلبان انسانی نسبت به سال قبل 8121 نفر افزایش را نشان میدهد 

〰〰〰〰〰〰〰

ظرفیت دانشگاه فرهنگیان 

در سال 96 بطور دقیق 5777 نفر 

در سال 97 بطور دقیق 13898 نفر

〰〰〰〰〰〰〰

و این مطلب بیانگر این است که داوطلبان انسانی امسال شانس خوبی برای قبولی در دانشگاه فرهنگیان خواهند داشت .

✍ همکاران مشاور انتخاب رشته و داوطلبان کنکور ریاضی 97 

مقایسه آمار پذیرش سال 96 و 97 دانشگاهها از بین داوطلبان ریاضی نشان میدهد : 

🔻 ظرفیت پذیرش از بین داوطلبان ریاضی در دوره روزانه حدود 4000 نفر کاهش پیدا کرده 

🔻 ظرفیت پذیرش در دوره شبانه نسبت به سال قبل حدود 1700 نفر کاهش داشته است .

🔻 ظرفیت پذیرش در دانشگاه فرهنگیان از بین داوطلبان ریاضی دو برابر شده و حدود 1800 نفر افزایش را نشان میدهد 

💥 قابل ذکر است با توجه به کاهش آمار داوطلبان کنکور ریاضی نسب به سال قبل ، جای نگرانی وجود ندارد . 

اما میتوان نتیجه گرفت در انتخاب رشته های روزانه و شبانه با توجه به نمره علمی و رتبه با احتیاط عمل شود .

💥 امسال داوطلبان ریاضی علاقمند به دانشگاه فرهنگیان شانس دو برابری برای قبولی در این دانشگاه دارند . 

💥 داوطلبان عزیز ، شما حق انتخاب 150 کد رشته را دارید و هر انتخاب یعنی یک شانس . اگر با توجه به آمار آخرین رتبه و نمره علمی قبولی در دانشگاهها انتخاب رشته انجام شود با بدترین رتبه میتوان در دانشگاه در رشته دلخواه قبول شد .

✍ نکاتی مهم 

🔻 ویژه همکاران مشاور انتخاب رشته و داوطلبان تجربی 

🔻 با توجه به کاهش پذیرش در دوره روزانه نسبت به سال 96 در انتخاب کد رشته ها و در نظر گرفتن رتبه و تراز دقت بیشتری بعمل آید . 

🔻 ظرفیت پذیرش در رشته های پردیس خودگردان و ظرفیت مازاد در مجموع نسبت به سال گذشته افزایش داشته .

🔻 داوطلبان تجربی علاقمند به تربیت معلم یا دانشگاه فرهنگیان با توجه به افزایش و جذب 2/5 برابری

شانس قبولیشان افزایش می یابد . که جا دارد همکاران مشاور و داوطلبان تجربی حتما در انتخاب واقع بینانه کد رشته ها دقت بیشتری بعمل آورند .

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
چرا هیچکی جواب نمیدددددده؟؟؟؟ کنکور تجربی امسال چجور بود؟؟ سخت اسون؟؟

آسون

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

خواستم از همینجا بگمممم دانشگاه خبری نیست 

غیر اینکه با مدرک کارشناسی یا ارشد حتی سراسری بیکاری اما فرقمون با اونی که نخونده اینه که ما حرص میخوریم اونا نه  پس دانشگاه رفتن و نرفتن ارزش استرس نداره 

خواستم از همینجا بگمممم دانشگاه خبری نیست  غیر اینکه با مدرک کارشناسی یا ارشد حتی سراسری بیکار ...

جاااااان 

یکی از روستاهای اطراف 13 انسانی اورده