2821
2789
عنوان

تاپیک جامع کنکوریا

21092 بازدید | 850 پست

میدونم از الان تا هفته دیگه همش میگن کنکور اینجور بود اونجور بودم نتیجم خوب بود بدبود پس هرکی حرفی درباره کنکور داره بیاد اینجا بگه

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه ها انتخاب رشته تصميني اگر خواستيد با اين شماره تماس بگيريد : 09120714534 انتخاب رشته خوب خيلي ت ...

من انسانی هستم وازدواج کردم زیاد نمیتونم بخونم بنظرتون برای اوردن رشته حقوق باید چیکار کنم خالم پیام نور بود الان خیلی درامدش خوبه از طرفی عموم شهیده و میگه سهمیه شاملت میشه یه راهنمایی میکنید منو

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
بچه ها انتخاب رشته تصميني اگر خواستيد با اين شماره تماس بگيريد :09122024417 انتخاب رشته خوب خيلي تو ...

الان یازدهمم سی درصد هم بستگی به نمرات پایانی داره فقط بگید کدوم کتابارو بیشتر بخونم ممنون میشم

الان یازدهمم سی درصد هم بستگی به نمرات پایانی داره فقط بگید کدوم کتابارو بیشتر بخونم ممنون میشم

عزيزم با اون شماره تماس بگير كامل راهنماييتون ميكنن

ايشون از سال ٨٢ كار مشاوره انجلم ميدن و بسيار مجربن