2777
2789
اصلا غیر قابل باورترین چیز واسم خودکشیه 😣😣😣😣😣😣 درضمن عاشقتم 😁 بابت صدا کردن اسمم 😄😙

خخخخ عزیزم

😄😄

منم خیلی جون دوستم

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
خيلى وقتها چون خسته ام از دست بچه ام

یه لحظه به این فکر کن دور از جونتون بچت بی مادر بشه حسرت به دل بمونه بقیه باهاش خوب برخورد نکنن وقتی گریه میکنه نازکش نداشته باشه اونوقت بازم دلت میخواد بمیری

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تاحالا شده کسیو رد کنین و از زندگیتون بیرونش کنین کلی اصرارکنه بمونی بعد که از خودت روندی و ازت سرد شد و رفت تازه دلت واسش تنگ بشه و بیقرار شی؟حال این روزای منه منکه دارم دیونه میشم 

بخدا خسته ام از دستش حتى يه لحظه به حال خودم نميذاردم

میدونم منم همین شرایطو داشتم تا دو سه ماه پیش اینقدر از دستش خسته میشدم شب تا صبح گریه میکرد روزا بهونه میگرفت نق میزد من اینقدر خودمو میزدم همه جام کبود بود همش با خودم میگفتم تو یه مرحله ای گیر افتادم نه راه پس دارم نه راه پیش واقعا بریده بودم خداروشکر الان دو سه ماهه خیلی آرومتر شده شبا میخوابه روزا بازی میکنه الان برای خودمم وقت دارم کوچولوی شما چندوقتشه

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

میدونم منم همین شرایطو داشتم تا دو سه ماه پیش اینقدر از دستش خسته میشدم شب تا صبح گریه میکرد روزا به ...

الان تازه يك سالش شده ولى همونيه كه بود

تو اين يك سال فقط عذاب كشيدم دست تنها با يه بچه بدقلق

الان تازه يك سالش شده ولى همونيه كه بود تو اين يك سال فقط عذاب كشيدم دست تنها با يه بچه بدقلق

حتما دکتر اعصاب برو ویتامین دی و روی مصرف کن من اینقدر حالم بد بود بدنم یهو سر میشد دست و پاهام سوزن سوزن میشد فکر میکردم ام اس گرفتم رفتم دکتر ام ار ای دادم گفت فقط به خودت زیاد فشار اوردی ذخیره ی ویتامینای بدنت تموم شده دخترمو از شیر گرفتم قرصارو مصرف کردم الان خیلی خوبم خداروشکر ویتامینارو فراموش نکن حتما مصرف کن خیلی کمکت میکنه