2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری بیاین😥

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سال 95 کنکور دادم اون روزی که قرار بود نتایجو اعلام کنن از صبحش تا شب که نتایجو اعلام کرده بودن فقط پشت سر هم سایت سنجش رو رفرش می کردم یعنی یه دقیقه هم بلند نشدم از پای کامپیوتر،شب که نتایجو گذاشتن مامانو بابام تازه رفته بودن بخوابن منم از شدت خوشحالی رفتم بیدارشون کردم و همش جیغ می کشیدم،بعدشم تا صبح خوابم نبرد اصلا  یادش بخیر دیگه بعد اون هیچ اتفاق خوشحال کننده ای تو زندگیم اتفاق نفتاده  

بااااار دااااار بوووووودییییی

آره 😢😢😢 ۷ تومن واسه کنکور خرج کلاسو کتاب کردم سه ماه آخر حامله شدم و هیچی نخوندم قبلشو خوب خوندم

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
من سال 95 کنکور دادم اون روزی که قرار بود نتایجو اعلام کنن از صبحش تا شب که نتایجو اعلام کرده بودن ف ...

امیداروارم یعنی از ته قلبم میخوام اینطوری شم 

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔
من سال 95 کنکور دادم اون روزی که قرار بود نتایجو اعلام کنن از صبحش تا شب که نتایجو اعلام کرده بودن ف ...

آخی خوش به حالت .. رتبت چند شده بود؟

آره 😢😢😢 ۷ تومن واسه کنکور خرج کلاسو کتاب کردم سه ماه آخر حامله شدم و هیچی نخوندم قبلشو خوب خوندم

انشالله قبول شی این ۷ تومن به چشمت نیاد اصلا الانم برات استرس خوب نیست سعی کن جلوشو بگیری

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔
رتبم حدود 3000 کشوری،دارو میخونم

واقعا خوشبحالت من امسال به هدفم ک دارو هست برسم دیگه رو ابرهام

انشالله قبول شی این ۷ تومن به چشمت نیاد اصلا الانم برات استرس خوب نیست سعی کن جلوشو بگیری

مرسی عزیزم تو هم  ایشالا به رشته دلخواهت برسی

واقعااااا 😯؟ 

😐اره 

پاشدم دیدم 7 پنج کمه 

😁😁دوباره گرفتم خوابیدم 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58