SETAREH_MAMY_POPO مدیر عضویت: 1390/10/02 تعداد پست: 959 عنوان لطفا در مورد خرید خونه تو کرج راهنمایی کنید🙏🙏 | مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 20 پست دوستان عزیز کرجی و تهرانی من خونه حدود ۲۲۰ منی میخوام. فردیس ، محمدشهر، گلشهر، کجا بهتره؟ 1397/05/09 | 10:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارین۵ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 [QUOTE=65479353]ولی در کل با ۲۲۰ تومن بتونی یه خونه ۹۰ متری یه جای متوسط بگیری سه چار سال ساخت [/QUOTEتو محله های خوب یا حتی متوسط بالای ۱۵ سال ساخت میتونه ۸۰-۹۰ متری بگیره فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
انامانی عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 4141 من ی خونه دارم ۹۰ متر ۱۶ سال ساخت تو اراضی انصاری متری ۲۹۰۰ قیمت گذاشتن چقد رفته بالا پس ، اخه تو فلکه ها منظریه خواهر شوهرم خونه دیده بود متری ۳۵۰۰ کلید نخورده فول امکانات خیلی شیک بود 😘واسم صلوات بفرستید😘
انامانی عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 4141 پس برو هشتگردو ماهدشت و کیانمهر و اندیشه بگرد اونجا گیرت میاد با این قیمت 😘واسم صلوات بفرستید😘
نگارین۵ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 چقد رفته بالا پس ، اخه تو فلکه ها منظریه خواهر شوهرم خونه دیده بود متری ۳۵۰۰ کلید نخورده فول امکانات ... خب منظریه ی شهرکه و حومه حساب میشهالان اسانسور دار ۲۰ سال ساخت دوستم خریده متری ۳۲۰۰.تو همین اراضی انصاری فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
انامانی عضویت: 1397/03/31 تعداد پست: 4141 خب منظریه ی شهرکه و حومه حساب میشه الان اسانسور دار ۲۰ سال ساخت دوستم خریده متری ۳۲۰۰.تو همین اراضی ... نه بدون اسانسور طبقه های بالا گفتم ۹۰ متری تو جاهای متوسط تو قلم فک کنم دوستپ خرید متری ۲۲۰۰البته ماه رمضون سال بالا نیس ولی خوب شیکم نیس 😘واسم صلوات بفرستید😘