2777
2789
عنوان

خیانت

426 بازدید | 23 پست

هر کمکی ازتون میخواییم هیچ کس نیست ولی تو تاپیک های خیانت و مادرشوهری ۵۰.۶۰تا فقط کامنت هست و یه عالمه کمک.اینجا سایت بارداری و بچه داری نه حرفای خاله زنکی .یه بارم شده کمکمون کنید.واقعا که.تا سوالی دارم دونفر فقط میان کمک میکنن و میرم بقیه همه تو تاپیک های خیانت تشریف دارن

خدايا گذشته ها گذشته .ولي اينده رو به خودت ميسپارم .خودت به بهترين نحو رقمش بزن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شاید سوالتون سخت بوده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

خوب بگین چی شده 

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

استارترکجارفتی نکنه رفتی تاپیک خاله زنکی بخونی😂😂😂

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز