2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونم واقعا موجود چندشناکیه خدا ازش نگذره چقدر سکته ی ناقص زدم براش😣😖 وقتی میاد تو خونه یه جور ...

آخ آخ نگو ، نمیدونم چه موجودیه انگار ته دل آدمو میفهمه ، دقیقا میپره سمت آدم ترسو ،مصریان قدیم جزء خداهاشون بوده ،فک کن ...!!!

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
من از ملخ میترسم همیشه هم تو حیاطمون یه بزرگه هست همیشه جیغ میکشم شوهرم قشنگ غرغراشو که میکنه بعد می ...

شوهر من که میدونه اگه این سوسکه رو به هفت تیکه تقسیم نکنه و هر کدومو ننداره تو یه قاره دنیا من آروم قرار نمیگیرم ، اولش خیلی شیک و خوشگل یه نوازش میکرد می‌پیچید لای دستمال مینداخت تو سطل کنار اتاق ، گفتم این سوسول بازیا چیه نسلشونو منقرض کن ...  

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

چه انگیزه‌هایی برای ازدواج مناسب هستند؟ چگونه به درستی تصمیم به ازدواج خود، باید پی ببرید؟ ازدواج به عنوان تصمیمی بزرگ و حیاتی، در زندگی هر فرد از جایگاه خاصی برخوردار است. شروع زندگی مشترک می‌تواند راه حلی در جهت ارضای نیازهای زیستی، روانی و اجتماعی باشد. انگیزه‌های ازدواج افراد برای تشکیل زندگی مشترک متفاوت است. متاسفانه بعضی از این انگیزه‌ها به دلیل ناسازگاری با واقعیت‌های زندگی زناشویی منجر به شکست در ازدواج می‌شوند. اگر تصمیم به ازدواج دارید یا به دنبال همسر ایده آل خود هستید، توصیه می‌کنیم که برای موفقیت در این تصمیم هدف خود را از ازدواج مشخص کنید. برای این منظور مشاوره قبل از ازدواج ضرورت می‌یابد. در ادامه شما را با برخی از انگیزه‌های اشتباه ازدواج و همچنین برخی انگیزه‌های لازم جهت ازدواجی موفق آشنا خواهیم کرد.

منبع : انگیزه ازدواج | دلایل و انگیزه های درست و نادرست ازدواج