2777
2789
کارگاهش تهرانه ما یه شهر دیگه ایم نمیدونم چجوری اعتماد کنیم

اصلا اعتماد نکن عزیزممم اینا همه رزین هستش فداتشممم چون مبل با چوب راش واین قیمت اصلا نمیدن اونم با این اوًاع گرونی رزین اصلا به درد نمیخورد خواهرم داشت دونفر نشستن روش پایش شکست تو یه راحتی با یه جنس خوب بخری بیشر ابروتو نگه میداره عزیزم

مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در اب در دلم هستی وبین منو تو فاصله هاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال ساده تر از این از جای خخییلی ارزون تو تهران که کارگاهه خریدم ۳ تومن

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
من خودم دنبال مبلم کمترین قیمتی ک دیدم ۸۵۰۰ بوده مطمئن باش بدرد نمیخوره

نمیدونم والا کانالشم چندین ساله فعالیت میکنه خیلی مشتری داره گیج شدم

برا نجات خودمو بچه هام یه صلوات مهمونم کنید ممنون😘

کانالش رو بده

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
کانالش رو بده

مبلمان سانای /جهزیه کامل عروس /انواع مبلمان راحتی اسپورت کلاسیک //شهرک ولیعصر میدان زاهدی خ علیخانی کوچه محبی خ پالاش پ۳۳/۳۵مبلمان بیک وردی //سانای//۰۹۱۲۴۰۱۶۳۸۷

آیدی جهت برقراری پیام
@amir1364d

برا نجات خودمو بچه هام یه صلوات مهمونم کنید ممنون😘
مبلمان سانای /جهزیه کامل عروس /انواع مبلمان راحتی اسپورت کلاسیک //شهرک ولیعصر میدان زاهدی خ علیخانی ...

لینک کانالش رو بده این پی ویه

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.