2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من عمل کردم البته بخاطر این بود که لوزهام خیلی بزرگ بودن و مادام عفونت میکردن بعداز عمل باید ده تا چهارده روز نون نخوری و فقط مایعات بخوری خیلی سخته من گریه میکردم و حتی نمتونی بزاغ دهنت و قورت بدی یه کیسه فریزر بزاری جلوت و هی تف کنی فقط سوپ و بستنی وآبمیوه

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

بستگی به خودت داره چقدر مراعات کنی من از بستنی متنفر بودم نمیخوردم ۹روز بعداز عمل به زور نون خوردم چون کلا نون خورم بدون نون نمیتونستم

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

مشکلی براش به وجود نیومد؟ تا چند روز اذیت بود؟

ن مشکل نبود ک

فقط تا یه هفته چیزایی ک دکتر گفت و خورد

بستنی هم زیاد باید بخوره

فقط حلق درد داشت تقریبا

خوردن چیز ها سخت میشه

ولی طبق دستور دکتر بره چیزی نمیشه

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
من عمل کردم البته بخاطر این بود که لوزهام خیلی بزرگ بودن و مادام عفونت میکردن بعداز عمل باید ده تا چ ...

وای خیلی سخته 😥

بعد از ۱۰ روز کاملا خوب شدی و عادی غذا میخوردی؟

وای خیلی سخته 😥  بعد از ۱۰ روز کاملا خوب شدی و عادی غذا میخوردی؟

نه یه قسمتش خوب خوب نشده بود اما من طاقت نیاوردم دیگه زورکی میخوردم اگه زیاد نون خور نیستی پبستنی دوست داری زود خوب میشی من سه سال پیش عمل کردم

مرسی از راهنماییات😍❤

فدات عزیزم انشالله زودتر عمل کنی وخوب شی😍😍😍

من عاشق بستنیم 😋😍

بستنی فقط سفید زعفرانی وشکلاتی واینا نداریم آ..... اگه اینطوره تا ده روز خوب خوبی