2777
2789
عنوان

ب شوهرم چی بگم بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 21 پست
نمیفهمه ، ی جوری ازش کار کشیدن فکر میکنه وظیفشه ... باورت میشه مثلا بهش زنگ میزنن بره دنبالشون 5دقیق ...

بعضیا ذاتشون بی زبونه، اوناهم سواستفاده گر هستن متاسفانه! هرچی بگی خودت خراب میشی

دنیام=شوهرم+دخترم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا ذاتشون بی زبونه، اوناهم سواستفاده گر هستن متاسفانه! هرچی بگی خودت خراب میشی

شما بودی هیچی نمیگفتی یعنی ؟ 

من خیلی حرص میخورم و اذیت زندگیمون میکنن خدایی  

راستش یکی دوبار بهش گفتم ولی انگار ن انگار اونقدر ازش کار کشیدن باورش شده وظیفشه فقط واسه اونا کار ...

فك كنم شوهرت خيلي بي زبون باشه

اصلا دليلي نداره مردي كه متاهل هست و تشكيل خانواده داده رو انقدر ازش توقع داشته باشن

به نظرم يه روز جدي باهاش صحبت كن

مثلا بهش بگو كه مي خوام در مورد يه موضوعي كه خيلي آزارم ميده باهات صحبت كنم و انتظارم ازت اينه كه خوب به حرفام فك كني چون واقعا ناراحتم ، بعد حرفاتو خيلي جدي باهاش درميون بذار  و ازش بخواه كه يه تغييري تو خودش ايجاد كنه كه انقدر بقيه ازش سو استفاده نكنن، بگو اين كاري كه تو مي كني محبت نيست و دارن از خوبيت و سكوتت سو استفاده مي كنن من نمي تونم ببينم انقدر شوهرم رو كوچيك كنن كه سرش داد بزنن و كمكهاشو نديده بگيرن

فك كنم شوهرت خيلي بي زبون باشه اصلا دليلي نداره مردي كه متاهل هست و تشكيل خانواده داده رو انقدر ازش ...

فداتشم بخدا عین همینو چندبار با ارامش بهش گفتم دیدم حالیش نمیشه

دو باری با داد و دعوا بهش گفتم قول داد دفه دیگه بهشون بگه ن و نزاره ازش سوء استفاده کنن ، کلی هم توجیخ کرد کارای اونارو ک مثلا بگه ن خوبن و ...

ولی باز داره همون روند خریت رو ادامه میده، سر قولش هم نمونده

بخدا اونقدر تو مغزش کردن فکر میکنه وظیفشه جان ف شانی کنه واسشون

شما بودی هیچی نمیگفتی یعنی ؟  من خیلی حرص میخورم و اذیت زندگیمون میکنن خدایی    

من تو شرایط شما نیستم گلم قضاوتم شاید درست نباشه، میدونم شرایطت سخته ولی اگه واکنش نشون بدی تنش ایجاد میشه بین شما و همسر و خانوادش، بنظرم اگر میتونی از راه عاطفی بهدهمسرت بگو اگرم میدونی ممکن مشکل ایجاد کنه حرفی نزن اصلا

دنیام=شوهرم+دخترم  

هييي روزگااار...  دست رو دلم نذار ك خونه😔😔😔

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت