2777
2789

احتمالا دوستاش براش فیلم آنابل یا کانجورینگی چیزی تعریف کردن

یا رفته سرچ کرده

چند سالشه؟

من یه آدمِ همیشه خوشحااااالم😍/آورده دنیا یه دونه، اون یه دونه پیش منه😌💑/ من شادی و لذت را در ساده‌ترین چیزهای زندگی پیدا می‌کنم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا دوستاش براش فیلم آنابل یا کانجورینگی چیزی تعریف کردن یا رفته سرچ کرده چند سالشه؟

نه اصلااهلاینچیزا نیست

خونه هم فقط شبکه پویا داریم ما

حتی اخبارمباباش گوش نمیده

۷ سالشه

احتمالا دوستاش براش فیلم آنابل یا کانجورینگی چیزی تعریف کردن یا رفته سرچ کرده چند سالشه؟

بچه هام فیلم آنابل رو دیده بودن تا 1 هفته شبها تو بغل من و شوهرم میخوابیدن😂😂😂😂

قربان وفای سگ ♥️

چون همیشه تو ضمیر ناخودآگاهش داره ب این قضیه و ترسش فک میکنه،برا همین کابوس میبینه،منم وقتی بچه بودم حتی از اسم دزد میترسیدم،تو خواب اکثرا میدیدم دزد اومده خونمون،هلاک میشدم

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 
شاید یه فیلم ترسناک دیده یا راجب دزد جلوش زیاد صحبت شده

نه فقط دیشب گفتم از وقتی به مجلس حمله کردن میترسم

اتفاقات خیلی تو ذهنش میمون

میگه داعشیا حمله نکنن

نه اصلااهلاینچیزا نیست خونه هم فقط شبکه پویا داریم ما حتی اخبارمباباش گوش نمیده ۷ سالشه

ببین من معلمم

تو کلاسام مثلا پسرای ۱۷ ساله که هستن یه پسر هست که سنش کمتر از بقیه اس

بعد همش پسرا پیشنهاد میدن بیایم فیلم انابل ببینیم

بعد چون پسرن و یه غرور خاصی دارن اون بچه هه ام گوش میده و چیزی نمیگه که نه و..

بعد بهش میگن دیدی؟ میگه اره دیدم

بعد تعریف میکنن که تو کمد قایم میشه و ..!

منظور اینکه ممکنه دوستاش براش تعریف کنن

من داداشم ده سالشه دوستاش باهاش راجع به انابل و ..حرف میزنن!

من یه آدمِ همیشه خوشحااااالم😍/آورده دنیا یه دونه، اون یه دونه پیش منه😌💑/ من شادی و لذت را در ساده‌ترین چیزهای زندگی پیدا می‌کنم😍❤️
دیروز بچه ها گفتن کاربریت رو ترکوندن  جا داره عرض کنم عضویتت مبارک 😂😂😂😂