2777
2789
هیچی شوهرش هوا شو داشت اینا زورشان به پسرشون نمیرسه کلا پسره زنشو به جد و آباد  خودش برتری میده ...

خب همین ، خیلی جاها هوا داشتن عروس به جدیت و طرفداری پسرشون برمیگرده ، که چقدر عرضه و سیاست دارن ، احتمالا تمام حرص تو بیشتر برمیگرده در نهایت به شوهرت 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
عزیزم اون سیاست داره به خواسته هاش میرسه شماهم باید سیاست داشته باشی تا بتونی به اهدافت برسی من و جا ...

وآسه شما که فرق نذاشتن عزیزم بایدم باهم خوب باشید آگه به شما نمیدن همه رو به اون میدادن بازم با هم خوب بودین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خير نبينن اينجور مادرشوهرا رو خدا سر دختراشون بياره .. مال من كه انقد فرق ميزاره اصلا بگم مختون سوت ...

تو جزییات خیلی فرق گذاشتن اما ما هیچی نگفتیم اما تو چیزی بزرگ شوهرم حسابی اعتراض کرد

تو جزییات خیلی فرق گذاشتن اما ما هیچی نگفتیم اما تو چیزی بزرگ شوهرم حسابی اعتراض کرد

نه ما تو كارهاي بزرگ و كوچيك هيچي نگفتيم همين داره منو اتيش ميزنه اخه جاريمم خيلي محبت ميكنه به ما بيشتر دهنمون و بسته 

نه عزیزم برا ما خونه نخریدن که بماند شولرم یه آپارتمان 50 متری کرایه کرد اونم به زور راضی نبودن میگفتن پسرمون همش کار میکنه باید اجاره بده برید یه زیر زمین بگیرید ارزونتر باشه برای عروسی هم یه هزار تومن خرج نکردن 

رفت و آمدم زیاد نیست البته مرتب سر میزنیم وآسه غذا اینا نه نمی مونیم اخه شوهرم مادرشوهر خیلی دوست داره یه جور خیلی خاص و چون خود شوهرم با من خوبه همش میگم زندگیم به خاطر جاری تلخ نکنم