درسته ولی بنظر من دختر هفده ساله اگه به درکم برسه زمان ازدواجش نیست وبهتر بره دانشگاه بره سرکار تو اجتماع باشه و بعد ازدواج کنه
از نطر روانشناسی
پسرااا میرن سراغ دخترای خیلی جوان ترررر چون یک زن جوان تر شاداب تر و... هم ظاهری از خودشون چوان تره هم با بالارفتن سن و معذرت میخوام کاهش میل جنسی اونا دیرتر میشه دوم میتونن راحتتر بزنن تو سرشون و سوم مردا بقولی میخوان تربیتشون کنن
زن هاا خصوصا دهه هفتادد نسل خودشونو قبول ندارن و پسدای دهه شصت رو قبول کردن بخاطر همین اکثر دخترای دهه شصت مجردن و تمام دخترای هفکاد متاهل که حتی ازدواج رسیده به دهه هشتاد .دخترا میگن با مرد بزرگتر پخته تر و... اما وقتی مرد میشه 50سال و زن 35سال.40سال اونجا مرد میل جنسی کمه اما زن همچنان بیشتره و اونجاس که خلل شاید ایجاد کنه برای زن
دخترای هفتاد باعث شدن پسرای دهه شصت توقع خیلی زیادی پیدا کنن و اصلا سراغ هم نسل خودشون نرن و با تفاوت سنی زیاد بیان برای دهه هفتادیااا چیزایی که دیدم و همینطور امار طلاقو کلی بردن بالا
اکثرا هم خصوصا تو نی نی سایت یا شوهره میزنشون.یا مشکل با مدرشوهر وخواهر شوهر و... دارن یا شوهرشون بدبینه یا بد دهن یا میخوان طلاق بگیرن و...
من خودم 27 سالمه و نزدیک 28
17سالگی اصلا بهش فکرم نمیکردم وتو عالم بچگی خودم بودم و کنکور این چیزا.البته از ایناهم نبودم مثل بقیه که ازبچگی خواستگار بیاد علتشو واقعا نمیدونم شاید زشت بودم شاید بختمو بستن شاید.....اما وقتی 20سالم بود میگفتم 28.29ازدواج میکنم.زمانی که 22.23سالم بود دوست داشتم مثل بقیه خواستگار بیاد بگم نه و گفتم اگه کسی اومد وخوشم اومد یه مدت نامزد و عقد و... تا سنم بره بالاتر.و رفت بالاتر وقسمت ازدواج هنوز نشده.اما خودم الان اگه برگردم تو سن 25.26ازدواج میکردم چون سنی هست که نه کمه نه زیاد ولی خب تو اون سن مرد مورد نظرمو پیدانکردم و هنوزم کسی نیومده گه خوشم بیاد و هرکسیم که خوشش میاد یا زنگ میزنه اصلا نمیاد حتی منو ببینه
من ناراحت نیستم 22سال ازدواج نکردم اما اگه برگردم دو سالی زودتر ازدواج میکردم.چون هم بچگیمو کردم و راحت بودم هم تقریبا پخته میشدم.نه سن کمی هست نه زیاد .اما ازوقتی گه اومدم اینچا افسردگی گرفتم و به سنم حساس شدم چون فکرمیکنم سنم خیلی زیاده.مشاور بهم گفت تا 18.19نوجوانیه.از 19.20جوانی شروع میشه تا 35.40که تمام میشه یعنی اوج جوانی.ولی وقتی اینجا هفتادیا تمام شدن و به هشتاد رسیده واقعا هم استرس گرفتم که من 28سالمه تا ازدواج کنم اگه امسال ازدواج کنم برم خونه خودم میشم 30 باید سریع بچه بیارم و...یعنی استرس زیادی بمن داده.و تمام این مشکلات رو هم از چشمم دخترایی میبینم که سریع ازدواج کردن و تمام قانون هارو بهم ریختن و اکثر دخترای دهه شصت مجردن و تمام هفتادیا متاهل
من نه زشتم نه سنم زیاده اما چون اینجا بودم تحت تاثیر اینچا سن خودمو خیلی خیلی بالا میدونم
شوهرکردن هنر نیست میشه با یه ادم معمولیم ازدواج کرد اما خب من دوست ندارم و قسمتمم نشده علتشو نمیدونم.ظاهرمم زشت نیست قبافمم کمتر سنم میزنه.بعضیا گفتن 18.19ساله بعضیا 2021ساله.ولی اکثرا دوسه سال کمتر گفتن.خیلی کم بوده که همسن خودمو بگن یا یکم بیشتر
دختر دارم که بشم توهمون سنی گه گفتم شوهرش میدم چون هم از جووونیش لذت برده هم که سن کمیه نه زیاد