2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو نی نی سایت وقتی 17 18ساله ها یا کمتر یا بیشتر شوهر میکننن ایم جمله معنی نداره الان میریزن رو سرت

یکی بود میگفت واقعا ازدواج و بچه دادن شدن قبل 26بی کلاسیه الان به این نتیجه رسیدم حالا ازدواج هیچی ولی فکرکن یه ادم 23.24ساله بچه بغل.اصلا بهش نمیاد مامان مثلا 28.29 یا بیشتر خوبه یا 30ایناااا

وقتی کسی خودش هنوز بچس بهشنمیاد بچه بغل بگیره

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

آره همینطوره ولی آگه خانواده ها بزارن..

وقتی یه خانواده تعصبی عتیقه داری که اجازه آرایش و بیرون رفتن تنهایی و تفریحات دخترونه و مستقل شدن رو توی سن بیست و هشت سالگی نمیدن پس راه دیگه ای جز ازدواج برات نمیمونه

تو نی نی سایت وقتی 17 18ساله ها یا کمتر یا بیشتر شوهر میکننن ایم جمله معنی نداره الان میریزن رو سرت ...

باحرفت موافقم البته.اما به این هم معتقدم گاهی یک دخترهفده ساله به اون درجه ازشعورو همسرداری میرسه که دخترسی ساله هنوزنمیرسه.

آره همینطوره ولی آگه خانواده ها بزارن.. وقتی یه خانواده تعصبی عتیقه داری که اجازه آرایش و بیرون رفت ...

حرفت درسته اما اگه ملاک ازدواج فرارازجو متعصب خونه باشه وخدانکرده ازدواج بدترباشه.درواقع ازچاله افتادی توچاه.باخودت میگی کاش مجردمیموندم

باحرفت موافقم البته.اما به این هم معتقدم گاهی یک دخترهفده ساله به اون درجه ازشعورو همسرداری میرسه که ...

درسته ولی بنظر من دختر هفده ساله اگه به درکم برسه زمان ازدواجش نیست وبهتر بره دانشگاه بره سرکار تو اجتماع باشه و بعد ازدواج کنه

از نطر روانشناسی

پسرااا میرن سراغ دخترای خیلی جوان ترررر چون یک زن جوان تر شاداب تر و... هم ظاهری از خودشون چوان تره هم با بالارفتن سن و معذرت میخوام کاهش میل جنسی اونا دیرتر میشه دوم میتونن راحتتر بزنن تو سرشون و سوم مردا بقولی میخوان تربیتشون کنن

زن هاا خصوصا دهه هفتادد نسل خودشونو قبول ندارن و  پسدای دهه شصت رو قبول کردن بخاطر همین اکثر دخترای دهه شصت مجردن و تمام دخترای هفکاد متاهل که حتی ازدواج رسیده به دهه هشتاد .دخترا میگن با مرد بزرگتر پخته تر و... اما وقتی مرد میشه 50سال و زن 35سال.40سال اونجا مرد میل جنسی کمه اما زن همچنان بیشتره و اونجاس که خلل شاید ایجاد کنه برای زن

دخترای هفتاد باعث شدن پسرای دهه شصت توقع خیلی زیادی پیدا کنن و اصلا سراغ هم نسل خودشون نرن و با تفاوت سنی زیاد بیان برای دهه هفتادیااا چیزایی که دیدم و همینطور امار طلاقو کلی بردن بالا

اکثرا هم خصوصا تو نی نی سایت یا شوهره میزنشون.یا مشکل با مدرشوهر وخواهر شوهر و... دارن یا  شوهرشون بدبینه یا بد دهن یا میخوان طلاق بگیرن و...

من خودم 27 سالمه و نزدیک 28 

17سالگی اصلا بهش فکرم نمیکردم وتو عالم بچگی خودم بودم و کنکور این چیزا.البته از ایناهم نبودم مثل بقیه که ازبچگی خواستگار بیاد علتشو واقعا نمیدونم شاید زشت بودم شاید بختمو بستن شاید.....اما وقتی 20سالم بود میگفتم 28.29ازدواج میکنم.زمانی که 22.23سالم بود دوست داشتم مثل بقیه خواستگار بیاد بگم نه و گفتم اگه کسی اومد وخوشم اومد یه مدت نامزد و عقد و... تا سنم بره بالاتر.و رفت بالاتر وقسمت ازدواج هنوز نشده.اما خودم الان اگه برگردم تو سن 25.26ازدواج میکردم چون سنی هست که نه کمه نه زیاد ولی خب تو اون سن مرد مورد نظرمو پیدانکردم و هنوزم کسی نیومده گه خوشم بیاد و هرکسیم که خوشش میاد یا زنگ میزنه اصلا نمیاد حتی منو ببینه

من ناراحت نیستم 22سال ازدواج نکردم اما اگه برگردم دو سالی زودتر ازدواج میکردم.چون هم بچگیمو کردم و راحت بودم هم تقریبا پخته میشدم.نه سن کمی هست نه زیاد .اما ازوقتی گه اومدم اینچا افسردگی گرفتم و به سنم حساس شدم چون فکرمیکنم سنم خیلی زیاده.مشاور بهم گفت تا 18.19نوجوانیه.از 19.20جوانی شروع میشه تا 35.40که تمام میشه یعنی اوج جوانی.ولی وقتی اینجا  هفتادیا تمام شدن و به هشتاد رسیده واقعا هم استرس گرفتم که من 28سالمه تا ازدواج کنم اگه امسال ازدواج کنم برم خونه خودم میشم 30 باید سریع بچه بیارم و...یعنی استرس زیادی بمن داده.و تمام این مشکلات رو هم از چشمم دخترایی میبینم که سریع ازدواج کردن و تمام قانون هارو بهم ریختن و اکثر دخترای دهه شصت مجردن و تمام هفتادیا متاهل

من نه زشتم نه سنم زیاده اما چون اینجا بودم تحت تاثیر اینچا سن خودمو خیلی خیلی بالا میدونم

شوهرکردن هنر نیست میشه با یه ادم معمولیم ازدواج کرد اما خب من دوست ندارم و قسمتمم نشده علتشو نمیدونم.ظاهرمم زشت نیست قبافمم کمتر سنم میزنه.بعضیا گفتن 18.19ساله بعضیا 2021ساله.ولی اکثرا دوسه سال کمتر گفتن.خیلی کم بوده که همسن خودمو بگن یا یکم بیشتر

دختر دارم که بشم توهمون سنی گه گفتم شوهرش میدم چون هم از جووونیش لذت برده هم که سن کمیه نه زیاد

درسته ولی بنظر من دختر هفده ساله اگه به درکم برسه زمان ازدواجش نیست وبهتر بره دانشگاه بره سرکار تو ا ...

حرفاتوکامل قبول دارم.خاهرمن نوزده سالگی ازدواج کرد،هیچکس هم مجبورش نکردخودش حس کردبه این درجه ازبلوغ رسیدکه صاحب زندگی باشه.ده ساله ازدواج کرده،درس خونده زندگیشم شکرخداعالی.امابرعکس من هنوزبرای خودم دلیل میارم که ازدواج نکنم.

حرفاتوکامل قبول دارم.خاهرمن نوزده سالگی ازدواج کرد،هیچکس هم مجبورش نکردخودش حس کردبه این درجه ازبلوغ ...

من اصلا هفتادیارو دوست ندارم اصلا.هربلاییم سرشون بیاد دلم براشون نمیسوزه اما باز گاهی ناراحت میشم.اونروز دختره 23.24فکرکن بود بچه تو شکم میخواست طلاق بگیره.یکم داشت گریه میکرد بااینکه گفتم حقشه اما دلم باز براش سوخت چون سنی نداشت بچس

تازه ازدواج قدیم رو با الان مقایسه نکن الان دوسه سالی شده اوضاع خرابتر شده یا شاید چون تو نی نی سایت نبودم ندیدم و الان چشمم باز شده و همه گیر شده.منم مامانمم سنش کم بود دخترای قدیم با الان قابل قیاس نیستن.قدیم کی خیانت و دعوا با مادرشوهر و... بود.الان همه میگن خیانت طلاق مادرشوهر و...

من الان نیاز دارم ولی کو فرد مناسبه.مناسبارو همن هفتادیا مخشونو زدن.دختره 75با پسر 64

فامیل ما پسره 64 عالیی با دختره 72 البته سنتی ولی خب با نباید قبول میکردن.بدرد نخورا موندن برای ما که سنتین

تازه ازدواج قدیم رو با الان مقایسه نکن الان دوسه سالی شده اوضاع خرابتر شده یا شاید چون تو نی نی سایت ...

ای جان.من خودم هفتادی ام امامعتقدنیستم حتماطرفم بایددهه شصت باشه.معیاربلوغ فکریه.ازدواج حتما لازمه بلوغ وکمال زن نیست.هرچندآدم با آدم،خانواده باخانواده فرق میکنه.بیشترخانواده ها خیلی نگاه جالبی ندارندبه دیرازدواج کردن.اطرافیان من زیادبه من میگن ازدواج کن اماتاخودم نخوام خانوادم هم احترام میزارن به تصمیمم.مطمعنم انسان خوب و وارسته ای نصیبت میشه وخوشبخت وخوشحال خواهی بودانشالله

ای جان.من خودم هفتادی ام امامعتقدنیستم حتماطرفم بایددهه شصت باشه.معیاربلوغ فکریه.ازدواج حتما لازمه ب ...

مننون عزیزم همچنین گلم.برای من دعاکن