2777
2789
عنوان

افزایش اب دور جنین در هفته ۳۵

| مشاهده متن کامل بحث + 3618 بازدید | 34 پست
اینترنت رو ولش کن اصلا واسه هیچی خوب ننوشته ،،، من که شهر گرمسیری هستم فوق العاده گرمه هوا،اصلا جرا ...

عصر دکتر بودم گفت اول برو آز قند بده ...

فردا آز قند دارم خدا کنه از قند باشه و مشکلی نداشته باشه بچم

اتفاقا دو سه روزه تو گرما دنبال بیمارستان خوبم برای زایمان ... فقط تا قبل از این استراحت زیاد داشتم ...

خب استراحت خودش باعث وزنگیری واب زیاد میشه ،،،یکی دو روز کمتر اب بخور بعدم فقط حواست به حرکات بچه ت باشع..

پودر لیدی میل که نمیخوری؟

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عصر دکتر بودم گفت اول برو آز قند بده ... فردا آز قند دارم خدا کنه از قند باشه و مشکلی نداشته باشه ب ...

مشکل نداره خیلیها در این خصوص تو همین سایت تاپیک زدن 

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

عزیزم اگه مشگلات ژنی یا مشکل معدو و کلیه بوده باید تو انومالی مشخص میشد
اگه انومالیت رو جای معتبر رفتی دیگه نگران نباش

قندت رو اما چک کن
فعلا اب هم کمتر بخور که خدای نکرده کیسه اب یه بار پاره نشه

مال منم زیاده
از وقتی انومالی رفتم گفتن زیاد هست
تا قبلش نرمال بود
اما علاوه بر انومالی سه بعدی هم رفتم تا خیالم راحت بشه
 دکترک بسیار دکتر حاذق و خوبیه و گفت وقتی معده و کلیه نرماله قندت هم نرماله جای نگرانی نیست و میتونه بدون علت باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
توی سونو نوشته خفیف اما تو اینترنت گشتم خیلی مشکلات نوشته

عزیزم نت رو بهش توجه نکن
اگه خفیفه که مهم نیست
تو هر هفته ای مقدار اب نرمال فرق داره
دکتر به شما نگفت مقدار نرمالش تو هفته ی شما چند باید باشه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اتفاقا دو سه روزه تو گرما دنبال بیمارستان خوبم برای زایمان ... فقط تا قبل از این استراحت زیاد داشتم ...

عزیزم منم ای وی اف کردم
نگران نباش
دکترا اصولا برای بچه های ای وی افی خیلی دقت به خرج میدن
سل فری هم دادی؟
اگه غربال و سل فری و انوملیت خوب بوده نگران نباش

عصر دکتر بودم گفت اول برو آز قند بده ... فردا آز قند دارم خدا کنه از قند باشه و مشکلی نداشته باشه ب ...

عزیزم قندت هم نرمال بود نگران نشو
منم قندم نرماله
مربوط به طبع فرد هم میشه
من طبعم سرد و تره و از نظر طب سنتی ماها نیاز به مصرف اب زیاد نداریم من بعد اب کمتر بخور

عزیزم منم ای وی اف کردم نگران نباش دکترا اصولا برای بچه های ای وی افی خیلی دقت به خرج میدن سل فری ...

سلام مرسی از راهنمایت 

اره انومالی خوب بود 

نیفتی هم دادم مرکزش معتبر بود و لاو ریسک بودم

ممنون از راهنماییت

عزیزم نت رو بهش توجه نکن اگه خفیفه که مهم نیست تو هر هفته ای مقدار اب نرمال فرق داره دکتر به شما ...

دکتر چیزی نگفت فقط آز قند واسم نوشت ...

تا فردا جواب آز بیاد ببینم خدا چی میخواد 

ترسم بیشتر بخاطر همون سل فری اخه دکتر بعد قربالگری گفت برین سل فری 

گرچه نتیجه یل فری خوب بود 

عزیزم نت رو بهش توجه نکن اگه خفیفه که مهم نیست تو هر هفته ای مقدار اب نرمال فرق داره دکتر به شما ...

بدی دکترا همینه بعضی وقتها دکترا بخاطر اینکه ناراحتت نکنن چیزی نمیگن و اطلاعات نمیدن و باعث میشن بری توی نت دنبتل ماجرا باشی به نتیجه هایی میرسی که بدتر

سلام دوستان امروز نتیجه آز رو گرفتم و الان تو مطب دکتر منتظر نوبتم‌... قندم صبحگاهی ۱۱۰ ... ۲ ساعت بعد ۱۳۵ و ۲ ساعت بعد نهار ۱۳۰‌

قندم بالاست اما تا دکتر نبینه نمیدونم چی بگه شاید آب اضافی دور بچه بخاطر قندم باشه

عزیزم قندت هم نرمال بود نگران نشو منم قندم نرماله مربوط به طبع فرد هم میشه من طبعم سرد و تره و از ...

سلام عزیزم

قند نرمال بارداری چند باید باشه ... آز سه مرحله ای دادم

صبح ۱۱۰

۲ساعت بعد ۱۳۵ 

بعداز نهار ۱۳۰