2789
عنوان

گرفتن دیه

| مشاهده متن کامل بحث + 7470 بازدید | 25 پست
از بعضیا شنیدم یکسال ممکنه طول بکشه ولی خیلیا ک گرفته بودن تو چندماه گرفتن.شما تصادف شوهرتون چجوری ب ...

شوهر من با موتور بود ماشین زد بهش. دستش پلاتین شد. لگنش شکست . ابروشم پاره شده بود

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین

دوست عزیز من عموم با عابر پیاده تصادف کرد.

بعد اینکه مراحل درمانش طی بشه باید به پزشک قانونی مراجعه بشه و طول درمان رو واسش تعیین میکنن.بعد اینکه طول درمان تموم بشه دوباره به پزشک قانونی باید مراجعه بشه و در صورتی که طول درمان تموم بشه دادگاه مبلغ دیه رو تعیین میکنه و نامه اش رو میفرسته اداره بیمه و بعد طی کردن مراحل قانونی دیه رو پرداخت میکنن.

امیدوارم توضیحاتم واستون مفید باشه.

سوالی  بود در خدمتم 

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعضیا میگن یکسال و خورده ای بعضیاهم تا 4 5ماه گفتن گیج شدم 😔

عزیزم نهایتش همون یک سال و خورده ای هست بستگی به روند دادگاه کارای پزشکی و از این چیزا داره

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
دوست عزیز من عموم با عابر پیاده تصادف کرد. بعد اینکه مراحل درمانش طی بشه باید به پزشک قانونی مراجعه ...

شما وکیل هستین؟شوهر منو ماشین زد ساق پاش شکست پلاتین خورد دست چپش هم شکست کبودی و زخم و ایناهم داشت 

شما وکیل هستین؟شوهر منو ماشین زد ساق پاش شکست پلاتین خورد دست چپش هم شکست کبودی و زخم و ایناهم داشت& ...

نه گلم وکیل نیستم.

اما اطلاعاتم کامل هست.اگر سوالی بود در خدمتم.

الان طول درمانش تموم شده یا نه؟

طرف مقابلش بیمه داره؟؟؟

من چند روز پیش دلی را شکسته ام*من را*به رسمیت بشناسید سنگ ها

دوستان ممکن که خیلیا به هر دلیلی دنبال وکیل دیه بوده باشند 

ولی می خواهند که وکیلی باسابقه باشد و پرونده مرتبط با موضوع اونارو به سرانجام برسونه

سایت برترین وکیل این امکان رو فراهم کرده و 10 تا از بهترین وکلای دیه رو معرفی کرده

پیشنهاد می کنم که یه سر بزنید.

https://bartarinvakil.com/best-dieh-lawyer-in-tehran/

مامان من عزیزم.. حدود 7 ماهی شد اگر اشتباه نکنم

?سلام‌عزیزم میگم من پدرم تصادف کرده از محرم‌ تا حالا هنوز خبری نشده میگم چقدر طول میکشه تا دیشو بدن .بعد از کندن کپن چقدر طول میکشه تا دیه رو بریزن ممنون میشم جوابما بدی 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

دوست عزیز من عموم با عابر پیاده تصادف کرد. بعد اینکه مراحل درمانش طی بشه باید به پزشک قانونی مراجعه ...

سلام دوست عزیز ببخشید من پدرم تصادف کرده از مخرم تا حالا خبری نشده اصلا چقدر طول میکشه جوابشو بدن بعد میگم که چقدر طول میکشه بعد کندن کپن بهش دیشو بدن