2777
2789
مامان شدنت مبارک آره حتما برو دکتر شیاف میده بهت ان شالله بسلامتی این لحظه ناب مامان شدنو واسه ما ...

مرسی  عزیزم حتما ایشالله همتون طعم مادرشدنو بچشید

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا منم دعا کنید زایمان راحتی داشته باشم 

دعای یستشیر و بخون حتما .برو بخون خیلی خوبه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
مرسی  عزیزم حتما ایشالله همتون طعم مادرشدنو بچشید

انشالله ک چیزی نیست .ولی دکتر برو .

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خیلی نگرانم 😢😢😢😢😢

خانمی کار سنگین اصلا نکن، پله ها رو با عجله نرو و فعلا جارو برقی و هر فشاری به بدن تعطیل. رابطه جنسی هم اصلا چون لکه بینی دارید. شیاف میدن و جای نی نی تون محکم بشه. خیالتون راحت

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
خانمی کار سنگین اصلا نکن، پله ها رو با عجله نرو و فعلا جارو برقی و هر فشاری به بدن تعطیل. رابطه جنسی ...

مرسی گلم من ۱ روز قبلش ک لکه ببینم وسایل خونه رو جا به جا کردم بعد از اون لکه دیدم گفتم میخوام حتما پری بشم بعدش فرداش دیگه ندیدم دیگع بیبی زدم مثبت شد ازاون روز تاحالا همش لک میبینم ۱روز قطع میشه دوباره میبینم خیلی میترسم میگم شاید وسیله ها رو جابه جا کردم سنگین بوده طوریش شده دیگع عصری دارم میرم دکتر واسم دعا کنید

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
مرسی گلم من ۱ روز قبلش ک لکه ببینم وسایل خونه رو جا به جا کردم بعد از اون لکه دیدم گفتم میخوام حتما ...

جای بچه ضعیف هست، پیش میاد، فقط سعی کن تا 4 ماه همسرت رو توجیه کنی که مثل قبل نمیشه به خونه رسید. کاری که متاسفانه من نکردم و شاید تاثیر داشت. بهت شیاف میدن و حل میشه. گرمی هم نخوری خانمی

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
من مشگل ندارم گلم. شوهرم ضعیفه یکم

منم شوهرم بود .

جوابو گرفتم باردارم