2821
2789
اخه تو غذا مثلا اش رشته یا کشک بادمجون ....نمیشه نریخت که 🙁😔

اهاااا 

خیالم خام خوردی 😁

تو غذا من فقط قلیه میریزم که اونم مثلا یک یا دو  حبه کوچولو 

تو کشک بادمجون برا شوهرم پودر سیر میریزم بو نمیده 

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
من یه بار نون و سبزی خوردم در کنار ناهارم نامزدم اومد دنبالم نشستم تو ماشین گفت اووووووووف چ بو سبزی ...

وای چه نامزد رُک گویی 😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بصورت پودر ورنده شده استفاده میکنم اما رعایت بعدش زیاد میکنم مردم چه گناهی کردن اذیت بشن

اره بخدا دقیقا.پودرش بو نداره؟؟من خودمو تحمل نمیتونم بکنم چ برس بقیه بویاییمم خییلی بالاس

وای چه نامزد رُک گویی 😂

اره ما کلا خیلی باهم رکیم تارف نداریم همه چی بهم میگیم البته ب دلم نمیگیریم .بعد سرس پیش رفتم پیشش اش خوردم دهنم بو میداد چپ چپ نگا کرد گفت خدایی سری دگ بخوری خودت میدونیا.امروزم کشک بادمجون خوردم از شانس گفت میخوام بیام دنبالت😂😂😂😂مامانم میگه یه لقمه درست کن نشستی تو ماشین بکن دهنش دگ بوی سیر توام نمیفهمه چون خودشم خورده

اره ما کلا خیلی باهم رکیم تارف نداریم همه چی بهم میگیم البته ب دلم نمیگیریم .بعد سرس پیش رفتم پیشش ا ...

مامانت  درست میگه 🤣

2790
2823
2791
2779
2792