2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بو قومی که گزارش میزند و کسی که تاپیک را می‌ترکاند..همانا شما به آتش جهنم گرفتار خواهیدشد

مهشید خواهر گیسوام ولی با گوشیه دوستم..وقتی میام سرکار میتونم بیام نی نی سایت..چون کاربریمو ترکوندن و نی نی یار اهمیت نداد برام درستش کنه

یه بارم حسرت به دل نی نی یارها بمونه ، که از قبل از اینکه بفهمن مادرشوهرم راجب به دلار و طلا و .... چی گفت و تاپیک رو تعطیل کنن ، اصلا نمی گم تا تعطیل نکنن 

دخترم همه زندگیم💕
نمیتونی پ چراتاپکیک زدی

هزارتا لایک😞

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
والا معلومه حالت خوب نیستا  خب وقتی میدونی الان بگو هدفت چی بود از تایپیک؟

حرصم گرفته و هر تاپیکی می رم تعطیل میشه ، حالم خوبه ، فقط زورم بهشون نمی رسه میخوام با نگفتن انتقام بگیرم 

دخترم همه زندگیم💕

بهت گفت موهاتو رنگ کردی شبیه ترامپولی شدی؟

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
یه بارم حسرت به دل نی نی یارها بمونه ، که از قبل از اینکه بفهمن مادرشوهرم راجب به دلار و طلا و ...

خوب میشی انشاله

مهشید خواهر گیسوام ولی با گوشیه دوستم..وقتی میام سرکار میتونم بیام نی نی سایت..چون کاربریمو ترکوندن و نی نی یار اهمیت نداد برام درستش کنه
حرصم گرفته و هر تاپیکی می رم تعطیل میشه ، حالم خوبه ، فقط زورم بهشون نمی رسه میخوام با نگفتن انتقام& ...

اوکی با نگفتن ادامه بده حالشو ببر

ماا که رفتیم  .خوش گذشت خیلی .دنیایی از نگفته ها اینجا بود.

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
خوب میشی انشاله

مسخره کردن خودشونو ، انگار ملت نمی دونن دلار و سکه چنده ؟! یا پوشک  و دارو ؟! مادر شوهر استعاره بود دوستان . حق نداریم راجب به هیچ چیزی اینجا صحبت کنیم ، گفتم بگم مادر شوهر تا دست از سر تاپیک بردارن 

دخترم همه زندگیم💕
بهت گفت موهاتو رنگ کردی شبیه ترامپولی شدی؟

نه بابا ، مادر شوهرم چیزی نگفته ، همه همه چیز رو خودشون می دونن . فقط این نی نی یارها دارن با بستن تاپیک ها خودشون رو خسته می کنن و البته به ماها توهین 

دخترم همه زندگیم💕