سلام. دکتر برام دستور ivf داده. قراره اول تخمک برداره فریز کنه. بعد لاپاراسکوپی کنه اندومتریوز 4 سانتیم رو برداره. و بعد هم جنین رو انتقال بده. می خوام بدونم همه اینا چندوقت زمان می بره؟ و از روز چندم سیکل می تونم برای ivf شروع کنم؟ آیا بعد از لاپاراسکوپی بلافاصله بعد از چند روز می تونن جنین رو انتقال بدن یا نه؟
همه باید لاپرا بشن؟منظورم اینه هرکس که بخواد آی وی اف کنه باید لاپرا بشه؟
نه. کسایی که مشکل داره لاپرا میشن. وگرنه اگه رحم طبیعی باشع نیازی نیست
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
آندومتريوز بافتى از رحم هستش كه ممكنه جاهاى ديگه رشد كنه مثل لگن تخمدان حتى به روده هم ممكنه برسه.با عمل موقت خوب مى شه چون در هر صورت بعد از چند وقت دوباره بر مى گرده.براى عمل آندومتريز بايد دكتر خيلى ماهر باشه كه صدمه اى به تخمدونها نزنه و اينكه بعد عمل دچار چسبندگى نشيد.
عزيزم معذرت ميخوام ميتونم بپرسم تو سونو چجوري تشخيص داده ميشه؟من سونو داخلي رفتم دكتر گفت تخمدان چپم ...
عزیزم بد به دلت راه نیار.توی سونوی از روی شکم خیلی واضح نیست. من 3 بار سونوی شکمی شدم ولی دکتر متوجه آندومتریوز نشد. تا اینکه سونوی واژینال دادم. اونجا فهمید. خیلی هم درد داشت. با سر دستگاه فشار میاورد بهش درد می گرفت.
رحمم طبیعی هست. درد هم ندارم ولی دکتر گفته باید عمل بشه لاپرا
من ک نداشتم
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
همه باید لاپرا بشن؟منظورم اینه هرکس که بخواد آی وی اف کنه باید لاپرا بشه؟
نه عزیزم. کسایی که می خوان کیست تخمدان رو بردارن لاپراسکوپی می شن. قبلاً عمل باز انجام می شد. ولی الان پیشرفته شدن با ایجاد 3 تا سوراخ روی شکم از طریق دستگاته کیست رو بر میدارن. مخصوصاً اندومتریوز که با قرص و دارو کوچیک نمیشه