2777
2789
اصلا سرطانی نیست  اگه سرطانی بود که سریع میفرستادن برای جراحی  شما برو پیش دکتر جراح که ...

تو سونو من فقط نوشته در ساعت ۳ پستان توده هایپد اکو مشاهده شد فقط دکترم گفت احتمالا ادنومه

ینی ادنوم نیست ؟ من خدا خدا میکنم فیبرو ادنوم باشه 

😘واسم صلوات بفرستید😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو سونو من فقط نوشته در ساعت ۳ پستان توده هایپد اکو مشاهده شد فقط دکترم گفت احتمالا ادنومه ینی ادنو ...

اندازش و گفته ؟

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

منم داشتم پیش جراح عمومی که تخصص سرطان پستان داشت 

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊
اره ۷ در ۱۱ میلیمتر 

خوب خیلی بزرگ نیست 

میگن تو این سایز سرطانی بودنش یک امر بسیار نادر هست 

شما برو همون دکتر ببین دکترت چی پیشنهاد میده 

ببین دکتر من برام تحت نظر بودن را پیشنهاد داد 

هر سه ماه سونو میکردم 

سه ماه اول اصلا رشد نکرد 

سه ماه دوم هم توده بزرگ شد هم کنارش کیست در اومد 

دکترم هم گفت کیست خوب نیست 

میتونم برات تخلیه کنم میتونم جراحی کنم 

منم طبق مشاوره جراحی کردم سال 90 و بعد از اون دیگه مشکلی نداشتم 

غده هم رفت پاتولوژی گفتن سرطانی نبوده 

منم شنیدم نمونه برداری ازش باعث تحریک میشه راسته ؟  شما هم نرفتید نمونه برداری ؟ اخه ب من دقیق ...

من یه سینم خیلی بزرگ شده بود میگفتن برا بلوغه درست میشه بعد چهار پنج سال رفتم دکتر اول نمونه بعد عمل کردم الانم شکر خدا بیرون اوردم

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

من پارسال عمل کردم همین موقع هزینه بیمارستان 100 هزار تومان شد ولی حالا سوزن نمونه و ازمایشات حدود 400 تومنی شد

خوب خیلی بزرگ نیست  میگن تو این سایز سرطانی بودنش یک امر بسیار نادر هست  شما برو همون دک ...

من اول پیش یه ماما رفتم دو روز بعد پریودیم بود گفت فیبرو ادنومه متحرکه بعد گفت برو سونو منم یه هفته قبل پریودیم رفتم سونو ک جوابشو گفتم بعد رفتم متخصص زنان دکتر گفت احتمالا چون قبل پریودته ممکنه هدرمونات بالا پایین شده باشه سفت شده باشه ولی از علاعم پریودیم گفت احتمالا ادنوم باشه و گفت دوباره بعد پریودیت برو سونو بده اگه هنین بود جوابش برو بیوپسی کن 😭😭😭

😘واسم صلوات بفرستید😘
من اول پیش یه ماما رفتم دو روز بعد پریودیم بود گفت فیبرو ادنومه متحرکه بعد گفت برو سونو منم یه هفته ...

عزیزم اگه فیبرو ادنوما باشه که اصلا نمونه برداری نکن 

با مشورت با یک جراح اونو سر وقت جراحی کن در بیار 

من خودم مخالف تحریک کردن سینه هستم 

ولی باز با دکترت صحبت کن 

اونم نه دکتر زنان ... فقط جراح