2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی 7 ماه ک چیزی نیس عزیزم  دوستم 7 ساله. سخت نگیر میاد بالخره

اره انشالله این ماه اوکیه

تازه این ۷ ماه خیلی جدی نبوده اقدامم چون شوهرم مخالفه

ازمایش هم نمیده😌

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
اره جونم میدونم برا شمام میگم برو ازبده شاید مشکل دارین

من ک تمام ازمایش هارو دادم تنبلی دارم

پرولاکتین هم بالا بود ک قرص خوردم اومده پایین

ولی شوهرم از نمیده

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
اره والا بنطرم اگه تا ۴ماه باردار نشه ادم‌ یا ۳ماه لازمه ازمابشات انجام بشه تازه ازمایشات هزینه ایی ...

دقیقا.

میگم ک من دوبار اقدام کردم هردوبارش باردار شدم همون ماه.

وقتی مشکلی نباشه و اصولی اقدام کنی بدونی چه شبی موقع اقدامته و رعایت کنی همون ماه میشه نهایتش ماه بعدی.

ولی اگه نشد قطعا یجا میلنگه و هرچه زودتر رسیدگی بشه بهتره

اره والا بنطرم اگه تا ۴ماه باردار نشه ادم‌ یا ۳ماه لازمه ازمابشات انجام بشه تازه ازمایشات هزینه ایی ...

خدایی هزینه رو ک داره ولی من بیمه ام 

من ک تمام ازمایش هارو دادم تنبلی دارم پرولاکتین هم بالا بود ک قرص خوردم اومده پایین ولی شوهرم از ن ...

خوب رازیش کن از بده من شوهرم گفتم برو از بده بنده خدا نه نگقت😆😆😆خودمم تو شوک بودم چرا هیچی نگفت

دقیقا. میگم ک من دوبار اقدام کردم هردوبارش باردار شدم همون ماه. وقتی مشکلی نباشه و اصولی اقدام کنی ...

این دکترا بیشعورا میگن تا ۶ ماه طبیعیه 

خوب رازیش کن از بده من شوهرم گفتم برو از بده بنده خدا نه نگقت😆😆😆خودمم تو شوک بودم چرا هیچی نگفت

ببین اصلا بچه نمیخواد میگه جنگ میشه

من الان دارم گولش میزنم خخخ

چرا نمیری ازمایش بدی😕😕😕

رفتم پارسال گفت همه چیزت عالیه حتی یک‌کیست نداشتم فقط زخم دهانه رحم داشتم که اونم دارو داد استفاده کردم خوب شد ولی گفت بعد یک سال بیا چون تا یک سال عادیه امروز باید بگردم یک‌دکتر خوب پیدا کنم میگن خانم‌خیابانی خوبه خیلی تعریف ازش شنیدم ولی خیلی ازم‌دوره نمیدونم برم پیشش یا تو همین محله خودمون دکتر پیدا کنم 

دقیقا. میگم ک من دوبار اقدام کردم هردوبارش باردار شدم همون ماه. وقتی مشکلی نباشه و اصولی اقدام کنی ...

افرین دقیقا سیکل مناسبشو باید پیدا کنی حتی بعصی زوجا مشکل باروری ندارن ولی عفونت دارن دختر عمم ۵ماه بار دار نشد ازمایشات بارداری هم داد همچی اوکی بود شوهرشم همیطور ولی دکتر گفت اصلا عفونت داخلی داری این بدنت به درد بارداری اصن نمیخوره براش چندماه دارو تجویز کرد عفونتش خوب شد الان دوقلو فارق شده دوتا دختر داره

الان همگی برا امشب من دعا کنید ی هفته اس نذاشتم رابطه باشه هی پیچوندم ک برا امشب ک کیت پررنگ میشه بیاد رو کار🤣🤣🤣

امان از مکر ما زنها