2789
عنوان

مستاجری

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 26 پست
خوب دیگه رفت و امد دارن بدتره که روش نمیشه بگه مستقیم اینطوری نوشته تا اونا فکر کنن منظوره صاب خون ...

خیلی کارشون زشته بنظرم 😕😕امشب به همسرم گفتم کاش بلند میشدیم باور کن بارها خود صابخونه گفته ما خیلی از شما راضی هستیم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
ما یبار یجا قبل موعد بلند شدیم صابخونمون تا زمانی که مستاجر جدید پیدا کنه پول خونه خالی رو حساب کرد ...

ما سه ماهه اومدیم ولی شبا آرامش نداریم ساختمون بغلی هم نمیدونم چجوریه بعضی شبا تا ۴صبح صدای شستن ظرف میاد با اینکه واحدا خیلی کوچیکن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرمن مستقیم به صاحبخونه بگید ک شما رعایت میکنید

اگه دیدمش حتما میگم اول هم جریان البالو ها رو وسط میکشم خیلی بهم برخورده بخدا

تو چرا به خودت گرفتی 

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
ما سه ماهه اومدیم ولی شبا آرامش نداریم ساختمون بغلی هم نمیدونم چجوریه بعضی شبا تا ۴صبح صدای شستن ظرف ...

این صابخونه ما هم زیاد مهمونی میدن شبا هم تا دیر وقت بیدارن و سر و صدا 

بخدا پیش امده 1شب جارو برقی میکشیده پسرم از خواب پریده با صداش اصلا یه وضعیه

خیلی کارشون زشته بنظرم 😕😕امشب به همسرم گفتم کاش بلند میشدیم باور کن بارها خود صابخونه گفته ما خیلی ...

اگه فهمید ه البالوها ماله شما نبوده

و بارها گفته که از شماراضی هست

پس این نوشته ماله اون یکی مستاجره

مطمئن باش

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
تو چرا به خودت گرفتی 

نمیدونم بخدا 

ولی خیلی بهم برخورد بلافاصله بعد از قضیه البالو ها این نوشته رو هم زدن😕😕یجوری میگفت حالا من از طبقه 4هم میپرسم ولی کی اخه البالوهاشو اونجا میزاره در صورتی که اخرش هم مال طبقه 4بود

اگه فهمید ه البالوها ماله شما نبوده و بارها گفته که از شماراضی هست پس این نوشته ماله اون یکی مستاج ...

اره خدا شاهده امسال که گفتیم تمدید میکنیم میگفت خیلی خوشحال شدیم ما اخه شهریور موعدمون بود که پاشیم.

اون یکی طبقه خودش صابخونس یعنی فقط ما مستاجریم

اگه ندیدی هم برو درخونشون البته با آرامش بگو خودتو عصبی نکن تا تو دلت نمونه و خودخوری نکنی

جدی برم؟

چطور سر بحث رو باز کنم؟

جدی برم؟ چطور سر بحث رو باز کنم؟

اگه آدم با شخصیته بگو ببخشید معذرت میخام ولی احساس کردم نوشته تو آسانسور منظورت به ماست دارین اشتباه میکنید اگه اینجورفکرمیکنید

اگه هم بیشخصیته عامیانه و راحت تر بگو

اگه آدم با شخصیته بگو ببخشید معذرت میخام ولی احساس کردم نوشته تو آسانسور منظورت به ماست دارین اشتباه ...

والا راحت بودیم با هم هر سری رفتم شیراز براشون سوغاتی اوردم

میامد سر میزد بهمون یا من میرفتم 

نمیدونم بخدا 

ولی حتما میگم دو روزه دارم خودخوری میکنم

مرسی گلم از راهنماییت