2777
2789
عنوان

خواب دیدم که…

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 29 پست
بابا اینو گفتی من همش خواب این علی صبوری میبینم شوهرمه. من خودم شوهر دارم خیلی هم دوسش دارم بیدار می ...

شاید خیلی بهش فکر می کنی منم جدیدا عاشق ی بازیگر خارجی شدم نمیدونم چرا انقد مهرش ب دلم نشسته استغفرالله شوهرم دارم 😅

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
سلام اگر خیلی مشتاقی تعبیر خوابتو بدونی میتونی بری سایت یوتاب برات تعبیر دقیق میکنن

قبلا میرفتم اما الان سایتش پولی شده 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی؟ من برام اتفاق افتاده مثلا ی بار خواب دیدم داداش دوستم که پونزده سال از من بزرگتره و زن و بچه دا ...

عجب 😆😂

شاید خیلی بهش فکر می کنی منم جدیدا عاشق ی بازیگر خارجی شدم نمیدونم چرا انقد مهرش ب دلم نشسته استغفرا ...

یه چیزی یه دفعه تو یه سخنرانی شنیدم میگفتن شیطان از طریق خواب رو انسان خیلی تاثیر میزاره مثلا یهو از خواب بیدار میشی از یکی حالت بهم میخوره یا دشمن میشی اصلا بی دلیل کار خود شیطانه اینم بعید نیست کارش باشه 

دوستان من خاب دیددم کسی که دوستش داشتمو..مراسم عروسیش بود کنارم با لباس شخصی وایستاده بود میدونس ناراحتم از ازدواجش اسممو صدا زد که کاری نکنم بعدش دیدم دارم خرما بهره مکینم بین مهمونا

تعبیر چیه ؟ :(

[QUOTE=65268136]خاب مثبت هیجد یددی بعد علاقمندش شدی؟[/QUOTEعلاقمند ک نمیشه گفت...فقط یه جورایی تا قبل از اون برام مهم نبود...ولی بعد ازون خواب توجهش برام مهم شد...یخورده تو جمع برام پررنگتر شده

شالتم افتاد جو و فوق العادش کرد! بعله    
یه چیزی یه دفعه تو یه سخنرانی شنیدم میگفتن شیطان از طریق خواب رو انسان خیلی تاثیر میزاره مثلا یهو از ...

عزیزم ابن ک میگم واقعیه تو خواب نیس 

اره ماهی چهار تومن . تعبیراش خوب بود؟

بیست بود . همش درست می گفت

میرزه پول بده ادم   .سایت توپ تاپ هم هست پول نمیگیره ولی مثل خانم هراتی تعبیر نمیکنه .  ...

اره عزیزم هرچی میگفت دقیق. برام اتفاق میفتاد و دقیقا همون چیزی رو میگف ک تو دلمه