2777
2789
تحقیق کنی میفهمی

بعدشم این تاپیک برا سوال پرسیدن بود تاپیک نزدم ک نظر داده بشه راجب دانشگاه و اصولا قضاوتی ک راجب ادم میشه ک من حتما درس نخونم ک میخوام برم غیرانتفاعی یا لایق کار نیستم

تو جامعه ای ک الان همه چی با پارتیه وپارتی بازی یا اینک پولداری یا نه یااینک اقازاده ای یا نه     لطفا حرف از اینک کی لایق کاره نزنید 

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  
من اصلا موافق نیسم با طرز فکرتون سیستم ما از پایه خرابه خانوم اینجوریه ک بچه ها دیگ از درس خوندن خو ...

همچین چیزی نیس باید تلاش کرد همون نخبه ها ک شما میگین اگه تلاش نمیکردن عمرا میتونستن نخبه بشن

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همچین چیزی نیس باید تلاش کرد همون نخبه ها ک شما میگین اگه تلاش نمیکردن عمرا میتونستن نخبه بشن

بله تلاش کردن درسته اما گفتن مشگل ما از ریشش هیچکس انگیزه ای نداره برا درس خوندن  

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  
بله تلاش کردن درسته اما گفتن مشگل ما از ریشش هیچکس انگیزه ای نداره برا درس خوندن  

اره حق باشماس . انگیزه ک هیچ کلی مشکلم هست ولی بازم خودت دیگه

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔