2777
2789
جدی؟الان ازدواج کردید؟راضی هستید مشکلی ندارید

بله  ماه دگ میشه ۱سال ک ازدواج کردم

اوایل خیلی مشکل داشتیم دوران عقد خیلی بد بود الانم ی سری‌مشکلات داریم اونم مادرشوهرمه در غیر اینصورت همه چی خوبه .اوایل سیاست بلد نبودم اما الان‌ماهرم حرفه ای شدم 

عزیزم بسنجش خونه و ماشین ملاک نیست

اصل اخلاقه و عرضه و جنم

بله  ماه دگ میشه ۱سال ک ازدواج کردم اوایل خیلی مشکل داشتیم دوران عقد خیلی بد بود الانم ی سری‌م ...

میشه بگی تو چ زمینه ای مشکل دارید؟ اره من خودم معتقدم ب سن و پول نیست بستگی ب شعور دوطرف داره

خدایا به امید خودت...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بگی تو چ زمینه ای مشکل دارید؟ اره من خودم معتقدم ب سن و پول نیست بستگی ب شعور دوطرف داره

اوایل شوهرم خیلی گیر میداد چرا با فلانی حرف زدی چرا رفتی فلانجا چرا اینکارو کردی 

چرا اینجا این حرفو گفتی البته مادرشوهرم دعوامون مینداختااا 

خیلی دعواها داشتیم این دعواها باعث شد نسبت ب هم شناختمون بیشتر شه راضی نبودم تا طلاق رفتم ولی اومد سمتم صحبت کردیم باهم هردو تغییر کردیم الان اصلا گیر نمیده هرجا دوس دارم میرم هرکار دوس دارم میکنم هرچی دوس دارم میپوشم 

الان فقط و فقط دخالتای مادرشوهره از بدشانسی من همسایشونیم هی میخاد یاد بده بهم ک چیکار کنم .فضولی میکنه.با شوهرم بد حرف میزنه 

روزی ۳بار شایدم بیشتر مزاحم میشه از ۶صبح بگیر تا ۱شب

میره رو‌ مخ شوهرم خبرچینی میکنه هرچی از زندگیمون میفهمه چ از انگشت درد چ از کمر درد حتی ی زخم کوچیک میره ب خانوادش میگه مادرشوهرم

خستم فقط الان مشکلم همینه

مادرش شده دعوامون انداخته ک هرجور دوس داری میگردی ی کاری نکن شوهرت مثل قبل شه

از حسودیش چش نداره خوشیمونو بیینه فقط ادعاس

بمیره راحت شم

اوایل شوهرم خیلی گیر میداد چرا با فلانی حرف زدی چرا رفتی فلانجا چرا اینکارو کردی  چرا اینجا ای ...

بنظرم مشکل اولی ک گفتی عادیه چون سنتون زیاد بالانیست من خودم دوس دارم زود ازدواج کنم تو اوج جوونی با شوهرم باشم باهم بزرگ بشیم

خدایا به امید خودت...
بنظرم مشکل اولی ک گفتی عادیه چون سنتون زیاد بالانیست من خودم دوس دارم زود ازدواج کنم تو اوج جوونی با ...

ببین اگه سن شوهرت کم باشه خودت میتونی تغییرش بدی هرجور ک دوس داری

اینو مادرشوهرم گفت 

دعواهامونو میدید میگفت سعی کن تغییرش بدی هرجور دوس داری بشه چون سنش کمه تغییر میکنه و ب اون عادت میکنه

ولی ریسکه‌ باید صبرت زیاد باشه  

شما توی دوران دوستی شناختی همسرت رو؟ یا وقتی عقد کردید

ببین دوران دوستی شناخت انچنانی نداشتم 

ولی دوران عقد ی کم بیشتر شد شناختم

گلم تا زیر ی سقف نری با طرف نمیتونی کامل بشناسیش تازه بعد از ازدواجم کلی راه باید طی کنی تا بشناسیش منم هنوز جا داره 

ببین دوران دوستی شناخت انچنانی نداشتم  ولی دوران عقد ی کم بیشتر شد شناختم گلم تا زیر ی سقف نر ...

بله درسته🙄❤دوران دوستی همو میدیدین از نزدیک یا فقط تلفنی

خدایا به امید خودت...