2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 4 سال پیش یک یخچال ساید بای ساید دوو خریدم تا مدتی پیش عالی بود. چند وقته اعداد صفحه نمایش گاهی مواقع به هم میریزه.صدای بوق میزنه.

خصوصا شب ها.

کسی این مشکل را نداشته بتونه راهنمایی ام کنه؟ از نمایندگی دوو در اصفهان و مرکز تعمیرات آروین سرویس اصفهان که خدمات پس از فروش دوو در اصفهان را انجام می دهند امدن ولی گفتند همه چی خوبه. وقتی تعمیرکار میاد یخچال خوب کار میکنه.

نظرشون بود که سالمه ولی اشکال میتونه مربوط به برد یخچال دوو یا فن یخچال دوو باشه و بین 350 تا 1.5 میلیون هزینه داره.

تعمیر یخچال دوو در اصفهان

من حدود 8 سال هست که یخچال ساید دوو دارم که خدا راشکر ازش راضی هستم . فقط یکبار سرماش کم شده بود که از نمایندگی تعمیرات یخچال دوو در اصفهان آمدند، فن داخل فریزر اشکال داشت با تعویض آن مشکل حل شد. به نظرم فعلا با شرایط تحریم چون خدمات پس از فروش دوو مشکلی نداره خرید ساید دوو گزینه خوبی میتونه باشه. سوال در خصوص تعمیر یخچال دوو داشتید می توانید از مرکز تعمیرات آروین سرویس اصفهان به عنوان نمایندگی دوو در اصفهان بپرسید.

به نظر من یخچال دوو یکی از بهترین برند های ایرانی هست. این یخچال قبلا در کره جنوبی تولید میشد و وارد ایران می شد طراحی اون یه جزئی از  یخچال ال جی و سامسونگ ضعیفتره

خرابی یخچال دوو شاید کمتر از ای جی و سامسونگ باشه 

در کل یخچال خوبیه

الان در گروه انتخاب تحت لیسانس دوو الکترونیکس تولید میشه. 

امیدوارم کیفیت اون مثل قبل خوب باشه.

توضیحات کامل در خصوص کیفیت و مزایا و معایب یخچال دوو را از لینک زیر مطالعه نمایید

کیفیت و معایب یخچال  دوو

یه مزیت مهم یخچال دوو فعلا اینه که با این تحریم ها قطعات یدکی اون موجود هست

سلام این نظرات مال پنج شش سال پیشه . من الان میخوام یخچال بالا فریزر پایین یخچال دوو بخرم بنظرتون کد ...

سلام یخچال خریدین دوو؟راضی هستین؟ما موندیم دوو ساید بخریم یا دقلو .دوقلو میگن صدا داره اینورتور نیست .موندیم چیکار کنیم؟

سلام من تازه یخچال دوقلو دوو خریدم یخچال خوبیه ولی متاسفانه خدمات پس ازفروشش مفت نمی ارزه ۳۲میلیون د ...

سلام ببخشید دو قلوی دوو خریدین صدا داره؟اخه میگن اینورتور نیست .؟ساید بخرم یا دوقلو؟ 

آشغاله ما داریم از اول مشکل داشت حالا بردیم نمایندگیو کارگاه میگن پرسی یک بار مصرفه نمیشه تعمیر کنن

سلام عزیزم میشه بگی شما چندوقته دارین ومشکلش چیه من بین ساید دوو با اسنوا شک دارم 

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
دوو قبلا خوب بود الان نه . ما یکی از اشناها تو دوو کار میکرد گفت نخرین .

گلم من سامسونگ دارم از قدیم خیلی خوبه فقط چون کوچیکه می‌خوام عوض کنم.میشه از آشناتون بپرسید تو این بازار ساید یا دوقلو چی بگیرم...ممنون

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
گلم من سامسونگ دارم از قدیم خیلی خوبه فقط چون کوچیکه می‌خوام عوض کنم.میشه از آشناتون بپرسید تو این ب ...

اتفاقا چند وقت خواهرم برا یخچال بخره. 

گفتن دوو خوبه. 

ولی فیک سامسونگ الی جی می ارزه به این دوو اینوا وهمه

ولی خواهرم میخواد دوو بخره. 

میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز