2777
2789
عنوان

بهترين مارك وسايل بهداشتي بچه (شامپو ، پوشك)

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 34 پست

من برای دخترم سه سال پیش پوشک پمپرز لهستان یا همون پریما میگرفتم خییییلی هم راضی بودم

وسایل شوینده اش هم موستلا بود اونا هم عالی

ولی الان برای پسرم نمیدونم چی بخرم با این قیمتا

پوشک سایز صفر پمپرز رو‌ زنگ زدم پرسیدم بسته سی و هشت تاییش چهل و هشت تومن بود،ببینم سایزای بزرگترش قیمتش چجوریه اگه معقول بود برای پسرمم ان‌شالله همین مارکو استفاده میکنم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برای دخترم سه سال پیش پوشک پمپرز لهستان یا همون پریما میگرفتم خییییلی هم راضی بودم وسایل شوینده ...

من از دستمال مرطوب پريما خيلي راضي بودم بعد از اون مولفيكس

پوشكاي مختلفي هم براي پسرم امتحان كردم مارك ببم# از لحاظ كيفيت مثل مولفيكسه اما چون معروف نيس ارزونتره  

بعد از دوسال تجربم از امتحان کردم پوشکهای مختلف:

بین پوشکهای ایرانی مای بی بی از بقیه به لحاظ جذب بهتر بود 

ببم ارزون تر از مولفیکسه اما من اونقدرا راضی نبودم چون جذبش از مولیفیکس کمتر بود

کامفی از لحاظ جذب عالی اما گرونتر از مولیفیکس بود دیر ب دیر نیاز ب تعویض داشت

و اینکه من و یکی از فامیلا برای بچمون مدتهاست فقط از مولیفیکس استفاده میکنیم چون پوست بچه هامون به باقی پوشک ها حساسیت پیدا کرده 

ولی اگر پوست بچه شما حساسیت نداشت مای بی بی هم ب لحاظ جذب شاید یکم حتی بهتر از مولیفیکس باشه شاید هم برابر باشن ببم هم میتونه اقتصادی باشه 

همه اینا به بچه تون بستگی داره

ولی من بیشتر از همه از مولیفیکس راضی بودم نسبت به قیمتش کیفیت قابل قبولی داره و اینکه جنسش جوریه ک ندیدم بچه ای بهش حساسیت پیدا کرده باشه.