2821
2789
عنوان

رژیم قطعی

| مشاهده متن کامل بحث + 6032 بازدید | 34 پست

من ۴۷کیلوتاحالاکم کردم عزیزان یه پااستادم واسه خودم منتهایه مدته استپ کردم حتی کالریمونوسان میدم شایدتکون بخورم امالامصب نمیشه استرس گرفتم .دنبال روشیم که زودجواب بده

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من ۴۷کیلوتاحالاکم کردم عزیزان یه پااستادم واسه خودم منتهایه مدته استپ کردم حتی کالریمونوسان میدم شای ...

چه عااالی

چطور اینقدر کم‌کردی.

من‌دو هفته رزیمم‌ یه ماه خراب میکنم

بهترین ثروت؛سلامتی است.
من ۴۷کیلوتاحالاکم کردم عزیزان یه پااستادم واسه خودم منتهایه مدته استپ کردم حتی کالریمونوسان میدم شای ...

چجوری 47کیلو کم کردی من69هستم باید57بشم

خدایااخوشحالم که به عشقم رسیدممممم😇😇😇😍😍عشق من عاشقتم 
پیتزای خوشمزه من بگو چجوری عزیزم یکم توضیح میدی

چشم مهشيد خانومه گل😍😍

من زانو درد ميشم با ورزش و اينا موقع كالري شماري هم خيلي بي اعصاب شده بودم تو اينستا در حال چرخش بودم يهو ديدم يه نفر با خوردن غذاهاي چرب و پركالري وزن كم ميكنه ازش سوال كردم گفت كتوژنيكه 

كتوژنيك يه لايف استايله در اصل كه خيليا تو دنيا واسه درمانه بيماريهاشون ازش استفاده ميكنن يه هزم غذايي داره كه از اونا مجازي كه بخوري و يه سري غذاها كلا ممنوعه واست شيريني و برنج و حبوبات و نون و ارد و يه سري از ميوه ها ممنوع 

پروتيين ها مرغ و ماهي گوشت و تخم مرغ و سبزيجات و چربي هاي مفيد مجازه خيلي رژيمه خوبيه عزيزم پوستم محشر شده بود تو اين ٢٠روز اعصابم اروم شده بود و هرچقد دلم ميخواست ميخوردم و وزن كم ميكردم وزنمم برگشت نكرد من قبل عيد گرفتم اين رژيمو

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
چه عااالی چطور اینقدر کم‌کردی. من‌دو هفته رزیمم‌ یه ماه خراب میکنم

منم نمیتونم وزنموتثبیت کنم مشکلم اینه عاشق شیرینی حات ودرگیرریزه خواریم این راهموبسته.من ۱۰۲وزنم بودشدم ۶۵منتهاجثه درشتم خییلی بدشدم اومدم رسوندم ۷۲عالی بود.بعدزایمانم ده کیلوکم‌کردم الان ۷۳هستم میخوام بشم هفتادکیلو امیدوارم گیج نشده باشین

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑
منم نمیتونم وزنموتثبیت کنم مشکلم اینه عاشق شیرینی حات ودرگیرریزه خواریم این راهموبسته.من ۱۰۲وزنم بود ...

اين رژيم عاليه واست بزن اينستا كتوژنيك مياد برات توضيحاتش ميلتو به شيريني جات كم ميكنه 

چشم مهشيد خانومه گل😍😍 من زانو درد ميشم با ورزش و اينا موقع كالري شماري هم خيلي بي اعصاب شده بودم ...

ممنون عزیزم که زحمت تایپ کشیدی😚

چه جالب تاحالا نشنیده بودم

لازم شد درموردش سرچ کنم مرسی که معرفی کردی

آفرین به اراده ات ماشالله به هرحال کلی وزن کم کردی👍

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

زیرنظردکترتغذیه وورزش

ممنون عزیزم که زحمت تایپ کشیدی😚 چه جالب تاحالا نشنیده بودم لازم شد درموردش سرچ کنم مرسی که معرفی ...

فدات عزيزم اره سرچ كن عزيزم فقط منابع ايراني و فارسي همش در حال بدگويي از اين رژيمن و اينكه ميگن اگه برنج نخوري ريزش مو ميگيري و اينا من كه نگرفتم انشالله سلامت و تندرست باشي😁😍😍😍

فدات عزيزم اره سرچ كن عزيزم فقط منابع ايراني و فارسي همش در حال بدگويي از اين رژيمن و اينكه ميگن اگه ...

کلا هررژیمی منتقد داره

خداروشکرکه روی تو خوب جواب داده👍

ممنون عزیزم به همچنین خودت❤

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش