2777
2789
اولین شبکیه بود فک کنم،چون قرنیه و میگن سالهاس پیوند میزنن

آهان نمی‌دونم یادم نیست من از ایران زدم بیرون دیگه شیراز نیستم اما اخبار پیوند رو از شیراز زیاد میشنوم

دکتر علوی از اطلاعات تلفن شیراز ۱۱۸ شماره مطب رو بگیرین خیابون ستارخان نوبتش طولانی هست اما حتما ببر ...

طولانی مثلا چقد،چون گفتن دو ماهگی باید بره زیر دستگاه تا ببین مشگل چیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا اونجا که من میدونم شما باید یا فارابی ببرین یا کلینیک نور پیش متخصص چشم اطفال بعد بهتون وقت بیهوش ...

نور ک نداشت،هاشمی گفته دو ماهگی بیارین ببرن زیر دستگاه تا معلوم شه ک دید داره یا نه

یا محمدیاعلی یافاطمه حاجتی دارم که خیلی مشکل هست مشکلم حل کن بحق فاطمه روزی صدبار

منم براش دعا میکنم انشاءالله زود خوب شه

هم دعاکن گره ازکار تو بگشاید عشق هم دعاکن گره تازه نیفزاید عشق
از دکتر هاشممی وزیر بهداشت بهتره؟

عزیزم خوبی میشه اگ هستی جواب بدی 

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤