2777
2789
زیر این ناخن ها به قدری میکروب و قارچ و کثیفی جمع میشه که ازین حشرات و تصاویر به مراتب بدتره

صددرصد.بهشونم برمیخوره چیزی بگیم😕

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ آره

ولی هرکقت ناراحت باشی از دستش با اون انگشت خودتو نظافت کنی😷😷من چقد بی ادبم😡😡

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
زیر این ناخن ها به قدری میکروب و قارچ و کثیفی جمع میشه که ازین حشرات و تصاویر به مراتب بدتره

نه اتفاقا باید هر روز با مسواک مخصوص که بذاری واسه ناخوتات تمیز کنی هیچ میکروبی هم نداره من3 سال کاشت ناخونم

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
نه اتفاقا باید هر روز با مسواک مخصوص که بذاری واسه ناخوتات تمیز کنی هیچ میکروبی هم نداره من3 سال کاش ...

شما خیلی مرتب و تمیزی 

و البته ناخن کارتونم ماهر بوده

به شخصه با این کار مخالفم ...و اصلا هم به عمل شما توهین نمیکنم 

خدا هست.
شما خیلی مرتب و تمیزی  و البته ناخن کارتونم ماهر بوده به شخصه با این کار مخالفم ...و اصلا هم ...

آره خیلیا دوس ندارن ولی خب اونایی هم که دارن باید حتما تمیز کنن دیگه وگرنه خدای میکروب میشه😃

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼

از کاشت ناخن متنفرم😷😷😷 

حالم به هم میخوره دستاشونو میبینم

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
ادما مختلفن.. سلایقشونم همین طور دیگه😅😅 

😊😊حق با توه اسحاق جون

به ما چه؟ ناخون مال یه نفر دیگس عکس مال یه نفر دیگس !دونفر دیگه ذوقشو کردن ما اینجا بشینیم با اه اه ...

باش😊