2777
2789
عنوان

تو اقدام مسافرت نرم یا برم؟

6751 بازدید | 27 پست

بچه ها من شنیدم نریم مسافرت تو اقدام من اقدام کردم تمون شده تایمش ۶ روز دیگه میخوام برم مسافرت میگن مسافرت به خاطر جاده و دست انداز لقاح انجام نمیشه؟ ۱۱ ماهه اقدامم نمیدونم چی کار کنم به نظرتون برم یا نه؟ کیا رفتن مسافدت و مشکلی پیش نیونده و باردار شدن این ماه عکس رنگی هم انداختم برای همین امید دارم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب نظر من هرچی بی خیال تر باشین بهتره

من آگه فرصت پیش می اومد حتما. موقع اقدام می رفتم سفر 

تا کمتر فکر و خیال کنم 

عکس رنگی. تون چ. مشکلی داشت

توکل بر خدایت کن‌‌؛؛  کفایت میکند حتما 

الکی خودتو محدود نکن.بیخیال باش تا وقتی نفهمیدی بارداری خدا مواظب بچه هست

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بیشتر ببینید

من تجربه زیادی در این زمینه ها ندارم ولی بنظرم مسافرت برو.انشالله اب و هوای جدید تاثیر بذاره و همونجا باردار بشی.بعدم برای تغییر روحیتون مسافرت لازمه

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

عزيزم نگران نباش اگه جنين بخواد به خاطر چنتا دست انداز تشكيل نشه مطمئن باش تو حالت عاديشم تشكيل نميشه شما فقط ٤٥دقيقه يه رب از ماشين پياده شو و كمي استراحت كن انقد الكي به خودت استرس نده

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦

من اقدام کرده بودم بعدش تعطیلا عیدم رفتم مسافرت چندجای مختلف هم رفتم بعدش که برگشتم پریود نشدم و دیدم باردارم ربطی نداره لقاح انجام گرفته بعدشم سه ماهه اول میگن نباید جایی بری نه تو اقدام و لقاح

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

ابجی من تو اسفند اقدام داشت بعدش عید رفتن مسافرت. بعد اینکه برگشتن لانه گزینی جنین انجام شد. شکر خدا الان نی نیش پنج ماهشه. اصلن نباید به اقدام فک کنی وگرنه نمیشه. مثل من که بدون هیچ مشکلی الان ده ماهه اقدام کردم و هنوز نی نی دار نشدم. بعد لانه گزینی جنین تا ماه سوم نباید بری مسافرت. قبلش که مشکلی نیس