2777
2789
عنوان

ساک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 38 پست
اولی رو یه پیج قیمت زده ۲۱۷ تومن یه پیج دیگه ۱۲۰ مارکشم یکیه به نظرت قلابیه؟ 

اگر مارکش یکیه و جنسشون هم یکیه الکی پول کشیدن روش😕😕😐😐

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌

آخریه هم بزرگه هم چند کاربرد داره

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سومی چیکو هست اون خوبه بگیر

اره سومی خوبه چون چیکو هم ساده 

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
من از بامیلو برندbellotte خریدم . ۵۹ تومن‌‌ . خیلی جنسش  خوبه . میخوای سر بزن. چون کیف هزینه کم ...

قیمت پایین حتی مارک هم زده ولی به نظرم غلابی میاد

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
قیمت پایین حتی مارک هم زده ولی به نظرم غلابی میاد

من از کیفم خیلی راضی ام. هیچکی باورش نمیشه این قیمت‌‌. همین کیف بهار قیمت کردم ۱۵۰. برزنت محکم. توش کلی جا داره‌. عایق فلاسک.زیر انداز‌. جا پستونک.... البته کیف که من خریدم الان تو بامیلو موجود نیست. فقط پیشنهاد دادم که یکم هزینه ات کم شه😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اگر مارکش یکیه و جنسشون هم یکیه الکی پول کشیدن روش😕😕😐😐

مارکش ک یکیه ولی از جنسش مطمئن نیسم فقط از رو عکس دیدم دو دلیم واس همین تفاوت قیمتاس مثلا آغوشی چیکو بازار ۱۹۰ گفت یه پیج ۱۳۶ یه پیج پیگه ۱۱۰ همه هم تو عکس حتی رنگشم یکیه جنسش نمیدونم یکیه یا نه

پسرونه بگير ديگه مگه بچت پسر نيست،بعدشم براي چي ميخواي براي سفر؟

پسرونه مثلا چه مدلی؟ 

میشه بگی اخریو از کجا میشه سفارش داد ؟خیلی خوبه سفریه

از کانال @sismoni_maryamپی

@sismoni_maryamپج اینستاشم همینه

با عرض معذرت هیچ کدوم مخصوصا دو تای اولی خیلی گل گلیه...من خودم ساده رنگ طوسی زرشکی گرفتم واس پسرم.. ...

ینی چجوری مسافرتی میشه؟ میشه عکس شو بزاری؟ 

ینی چجوری مسافرتی میشه؟ میشه عکس شو بزاری؟ 

عزیزم منظورم اینه چون بچگانه نیس میشه بعدا خودتم استفادش کنی تو مسافرت نه اینکه مدل خاصی باشه

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
من از کیفم خیلی راضی ام. هیچکی باورش نمیشه این قیمت‌‌. همین کیف بهار قیمت کردم ۱۵۰. برزنت محکم. توش ...

حتما تخفیف زده بوده ک این قیمت گرفتی الانم موجود نیس پس؟ 

عزیزم منظورم اینه چون بچگانه نیس میشه بعدا خودتم استفادش کنی تو مسافرت نه اینکه مدل خاصی باشه

خودمم چیکو رو به خاطر سادگیش پسندیدم هم مسافرتی میشه ولی آخری رو گفتم شاید کاربردی تره واس همین خواسم نظر بگیرم ک از انتخابم پشیمون نشم

خودمم چیکو رو به خاطر سادگیش پسندیدم هم مسافرتی میشه ولی آخری رو گفتم شاید کاربردی تره واس همین خواس ...

اخری انگار خیلی گندس قبمتش چقده

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
مارکش ک یکیه ولی از جنسش مطمئن نیسم فقط از رو عکس دیدم دو دلیم واس همین تفاوت قیمتاس مثلا آغوشی چیکو ...

عزیزم اگر میتونی خودت برو مغازه از نزدیک ببین جنسا رو بعد بخر 😊

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌