من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
من از کیفم خیلی راضی ام. هیچکی باورش نمیشه این قیمت. همین کیف بهار قیمت کردم ۱۵۰. برزنت محکم. توش کلی جا داره. عایق فلاسک.زیر انداز. جا پستونک.... البته کیف که من خریدم الان تو بامیلو موجود نیست. فقط پیشنهاد دادم که یکم هزینه ات کم شه😍
فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اگر مارکش یکیه و جنسشون هم یکیه الکی پول کشیدن روش😕😕😐😐
مارکش ک یکیه ولی از جنسش مطمئن نیسم فقط از رو عکس دیدم دو دلیم واس همین تفاوت قیمتاس مثلا آغوشی چیکو بازار ۱۹۰ گفت یه پیج ۱۳۶ یه پیج پیگه ۱۱۰ همه هم تو عکس حتی رنگشم یکیه جنسش نمیدونم یکیه یا نه
خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop