2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا میدونی من خودم نخوندمشاااااا چندبارپیشنهاددادم  از بس همه گفتن خوبه😂😨

وایییی پوکیدم😂😂

من پس از تو رو هم خوندم قشنگ بود....

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
یه دختریه که دنبال کار میگرده بعد پرستار یه مردی میشه که توتصادف فلج شده و عاشق هم میشن...از اون طرف ...

مرسی ❤❤

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

قشنگ ترین رمانی که خوندم ((پیرمرد صدساله ای که از پنجره فرار کرد وناپدید شد)) بود. یعنی چهار صبح قهقهه میزدم با این کتاب.به هرکی دادم بخونه عاشقش شده.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
استارتر رمانهای قشنگ دیگه هم هست حالا عاشقانه اونجوری نیست اما فوق العاده است مثل بادبادک باز و هزار ...

خالد حسینی عالیه رمان هاش.کوهستان به طنین آمد هم قشنگه.

كتاب تاريخي خوب چي تو دس و بالت هست عزيزم معرفي كني؟😁

من بیشتر رمان و ادبیات میخونم عزیزم.ولی رمان کیمیا خاتون تم تاریخی داشت راجع به دختر مولانا بود قشنگ بود.

من بیشتر رمان و ادبیات میخونم عزیزم.ولی رمان کیمیا خاتون تم تاریخی داشت راجع به دختر مولانا بود قشنگ ...

خوندم عزيزم اره شمس تبريزي اخرش دختره رو كشت خواهرم سر مقبره كيميا خاتون هم رفته دختر جوان بدبخت

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.
من بیشتر رمان و ادبیات میخونم عزیزم.ولی رمان کیمیا خاتون تم تاریخی داشت راجع به دختر مولانا بود قشنگ ...

بادبادك باز خوبه؟ به نظرت بخونم؟

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.