2777
2789
عنوان

تیپ عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 28 پست

ممنونم عزیزان پس کت و شلوار بپوشه با یه رنگ پیراهن دیگه مرسی از نظراتتون

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر عروسی نهایت یه پراهن عوض کنن و کراوات ما هی باید لباس بخریم البته ماه دیگه عروسی داداشمه تصمیم ...

اگه دمده نشد بنظرم نخره....الان هوا گرمه کت چرا!! فقط پیرهن شلوار کراوات کافیه

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
میخای من از کمد همسرم عکس بذارم؟ بی تربیت ولخرج خوشبحالت با این شوهرت🤣

اخه بعضی مردا کارشون هم با کت شلوار میرن

شاید تو 3سال 4 بار کت شلوارش پوشیده باشه

همیشه اسپرته،خودش مغازه داره😂

خدایا شکرت هزاربار

چند تا پیشنهاد دارم برای همسرت

۱. کت و شلوار تکراریه مراسم قبلی(هیچ اشکالی نداره خیلی هم خوبه )

۲. کت تک با پیراهن و شلوار هم رنگ ست

۳. جلیقه پیراهن و کت شلوار

اگر هم میخواد پیراهن بپوشه لااقل آستین کوتاه نپوشه دیگه (یه آستین بلند مجلسی تر و تمیز بپوشه با یه شلوار شیک رسمی )

توی اکسسوری ها هم میتونه تغییر ایجاد کنه مثلا کراوات یا پاپیون و پوشت و کمربند و ساسپندر و ...

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

پدرشوهرم عروسی هفته پیش کت و شلوار و جلیقه و اینا پوشید مادرشوهرم میگه عروسی بعدی پیراهن و شلوار اسپرت بپوشه پدرهمسرم 70 سالشه راستش برام جای سوال شد که عروسی درجه 1میشه اسپرت پوشید؟

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
نه اتفاقا مدلش ساده و شیکه ولی باید حداقل اوایل مراسم کت بپوشه اخراش در بیاره ایراد نداره

نمیدونم من بودم نمیذاشتم بخره بجاش میگفتم چندین پیرهن بخره داشته باشه😊

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
نمیدونم من بودم نمیذاشتم بخره بجاش میگفتم چندین پیرهن بخره داشته باشه😊

مامانم منو میکشه😂

میگه فقط خودت میخری به فکر شوهرت نیستی

حالا ببینیم پول میمونه برامون با خرج زایمان و عروسی

اگه تهش چیزی موند براش یه فکری میکنم😂😂

خدایا شکرت هزاربار
اخه بعضی مردا کارشون هم با کت شلوار میرن شاید تو 3سال 4 بار کت شلوارش پوشیده باشه همیشه اسپرته،خود ...

اره بخاطر شغلشه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!